Bild laddas
Ett familjeföretag!

Dr. Oetker

Följ med den fjärde generationen av familjeföretaget som har flera produkter som idag är populära och flitigt använda i hela Europa.

Bild laddas
Bild laddas

Dr. Oetkers revolutionerande bakpulver

Allt startade i slutet av 1800-talet med att Dr. August Oetker fick en idé om att förbättra bakpulvret, han vidareutvecklade ingrediensen i sitt apotek hemma i Bielefeld, Tyskland. Resultatet blev en produkt som kunde garantera ett perfekt resultat, varje gång.

”Succé varje gång” blev mottot redan från start, det gäller än idag, mer än 100 år senare.

Bild laddas
Vaniljkvarnen är äntligen här!

Vanilla Twister

Här får du helt nymalet vaniljpulver, varje användning. En smidig lösning där du maler ner önskad mängd vanilj direkt i till exempel din vaniljsås, pannacotta eller varför inte på gröten till frukosten? Det är inte bara vaniljfröerna i vaniljbönan som ger smak utan hela stången används!

Kvarnen har två olika malningsgrader, en lite grövre och en för lite finare malning. 

Bild laddas
Vinnaren är..

Hot Chocolate Brownie

Nu kan vi äntligen presentera vinnaren i Dr. Oetkers konsumenttester! Den utsökta chokladtårtan är en skapelse bestående av en saftig brownie med generös chokladsmak som är täckt med en len chokladglasyr, all kakao i denna utsökta dessert är Rainforest Alliance-certifierad.

Tips! Servera den gärna rumstempererad eller varm, har du ont om tid går det bra att tina tårtan i micron. 

Nya produkter från Dr. Oetker hos ICA

Bild laddas

Vanilla twister

Innehållet motsvarar ca 4 normalstora vaniljstänger. Kvarnen har två olika malningsgrader, en lite grövre och en för lite finare malning.

Bild laddas

Hot Chocolate Brownie

Saftig brownie med generös chokladsmak som är täckt med len chokladglasyr. Inga konstgjorda färgämnen, smakförstärkare eller konserveringsmedel. Rainforest Alliance-certifierad kakao och hög andel choklad.