Liten flaska – stort innehåll

Actimel

Actimel innehåller 20 miljarder mjölksyrabakterier och vitamin D och B6 som bidrar till immunsystemets normala funktion. Prova dig fram och hitta din favorit för en god start på dagen!

Actimel logotyp
För ditt immunförsvar – varje dag!

Stötta immunförsvaret

Medan du funderar på vad du ska ta på dig på morgonen har din kropp redan börjat jobba. Vårt immunsystem påverkas av de val vi gör varje dag och svarar på minsta larmsignal genom att skicka ut en armé av proteiner och celler som stärker försvarslinjen. 

Enzymerna i din mun och mage är viktiga för din hälsa. En balanserad, hälsosam kost och en aktiv livsstil hjälper immunsystemet att hålla sig i form så att vi kan må bra och hålla oss friska.

Lär dig mer om Actimel

Visste du att Actimel ...

… gillar syrabad lika mycket som du gillar att bada i poolen?
Det stämmer! Mjölksyrabakterien L. casei Danone i Actimel kan utan problem överleva på den mest ogästvänliga platsen i din kropp – i magen!
 
… hjälper dig dygnet runt?
Även när livet leker försöker patogener hela tiden att invadera din kropp. Actimel innehåller B6- och D-vitamin som ger ditt naturliga försvar en hjälpande hand.

… är kusin till kimchi?
Ja, det är den faktiskt. Syrade grönsaker har varit en viktig del av människans kost sedan urminnes tider. Kanske kommer Actimel att vara en lika självklar del av kosten i många generationer framöver?

Packshot av Actimel Skogsbär

Actimel Skogsbär

En probiotisk drickyoghurt med aktiv bakteriekultur. Med smak av mogna blåbär, friska hallon och björnbär. Fri från gluten, färgämnen och konserveringsmedel.

Packshot av Actimel Multifrukt

Actimel Multifrukt

En probiotisk drickyoghurt med aktiv bakteriekultur. Med smak av ananas, apelsin, jordgubb och persika. Fri från gluten, färgämnen och konserveringsmedel.

Packshot av Actimel Jordgubb

Actimel Jordgubb

En probiotisk drickyoghurt med aktiv bakteriekultur med smak av jordgubb. Fri från gluten, färgämnen och konserveringsmedel.