Den äkta Cheddarosten!

British Heritage

Med British Heritage är vi stolta över att erbjuda en autentisk smakupplevelse av den berömda PDO West Country Farmhouse Cheddar, tillverkad i Sommerset Storbritannien sedan 1833 som ett mästerverk av gedigen hantverkstradition.

British Heritage logo
En autentisk smakupplevelse

Handgjord Cheddarost

British Heritage West Country Farmhouse Cheddar tillverkas enligt de stränga riktlinjerna för skyddad ursprungsbeteckning PDO (Protected Designation of Origin), vilket garanterar att osten tillverkas av lokal mjölk och bearbetas enligt traditionella metoder i West Country-regionen i Storbritannien.

Autentisk kvalitet!

Upplev äkta brittisk ostkonst

British Heritage West Country Farmhouse Cheddar tillverkad med färsk pastöriserad mjölk av högsta kvalitet från noga utvalda gårdar i West Country, omsorgsfullt hanterad av våra erfarna ostmakare och mognad i 12 månader. Här är varje bit en hyllning till tradition och passion för äkta brittiskt osttillverkning och en smakupplevelse utöver det vanliga.

En smakupplevelse i världsklass!

Kunglig njutning av autentisk brittisk ost

British Heritage Cheddar tillverkad med färsk pastöriserad mjölk av högsta kvalitet från noga utvalda gårdar i West Country, omsorgsfullt hanterad av våra erfarna ostmakare och mognad i 12 månader, är varje bit en hyllning till tradition och passion för äkta brittiskt osttillverkning och en smakupplevelse utöver det vanliga

Under den långa mognadsprocessen på 12 månader utvecklar osten en fast, krämig och lätt smulig konsistens med en djup och komplex smakprofil med tydliga kristaller.

Njut av varje tugga!

Utforska mångsidigheten hos vår utsökta Cheddar

Du kan njuta av vår British Heritage West Country Farmhouse Cheddar på många sätt. Den är perfekt för ostbrickor, smörgåsar, smältning i varma rätter eller helt enkelt som en läcker snacksbit. 

Bjuda till exempel familjen på en riktig English Breakfast eller en underbar cheddarburgare. Oavsett hur du väljer att njuta den, kommer våra ostmästares stolthet att skina igenom i varje tugga.

Vi hoppas att du kommer att uppskatta vår PDO West Country Farmhouse Cheddar och att den tar dig med på en smakresa till det vackra landskapet i West Country.