Mag-iskt, helt enkelt!

ProViva

ProViva är ett resultat av svensk forskning med produktion på Österlen i Skåne. Samtliga av ProVivas drycker innehåller miljarder goda bakterier och är rika på vitamin C. Det är därför vi säger att ProViva är mer än en juice.

Proviva logotyp
Goda nyheter!

Nu utan tillsatt socker

Äntligen finns ProVivas tre favoritsmaker Apelsin, Blåbär och Mango utan tillsatt socker och utan sötningsmedel! Förutom att de smakar magiskt gott och bara innehåller naturlig sötma från frukt och bär, innehåller de precis som alla våra andra drycker miljarder goda bakterier. 

Välj din favorit!

ProVivas produktfamiljer

Blåa/Orangea förpackningar: De populära fylliga klassikerna blåbär och nypon som gjorde ProViva till den älskade fruktdryck den är idag.

Gröna förpackningar: De populära originalen med kompromisslös smak.

Beige förpackningar: ProVivas beige produktfamilj innehåller enbart naturligt förekommande sockerarter. Inget tillsatt socker eller sötningsmedel.

Rosa förpackningar: ProVivas produktfamilj med mindre kolhydrater jämfört med ProVivas övriga familjer, utan att kompromissa med den goda smaken. Utan tillsatt socker men med sötningsmedel (steviaglykosider).

Skål för ditt inre!

Maghälsa

Tarmfloran är helt unik för varje individ – precis som våra fingeravtryck – och anledningen till det är för att den utvecklas med oss från födseln. Den påverkas av saker som genetik, miljöfaktorer och kost, men är också reaktiv till våra liv. När vi stressar, äter mindre hälsosamt eller när vi tränar aktivt så märker vår tarm av det. För att skydda tarmen behöver vi hålla tarmfloran rik med hjälp av en balanserad kost. Och det är där som ProViva kommer in i bilden.