Släpp lös din kulinariska kreativitet med läckra recept och smakrika kombinationer som sätter fart på smaklökarna och får fantasin att flöda.
År 1957 öppnade en ung ostmakare från Normandie en ostfabrik i den lilla staden Croisy-sur-Eure i norra Frankrike. Boursin är en premium dessertost perfekt för alla tillfällen att ”wow your guests”. Boursin passar både till ostbrickan och i matlagningen och finns i smakerna Vitlök & Örter, Tryffel och Peppar. Imponera på dina gäster med rätter så som pasta, soppa, tilltugg och självklart under alla högtider. Du pain, du vin, du Boursin…
Servera dina gäster med den här läckra blandningen av delikat vitlök, doftande persilja och milda gräslök. Boursin vitlök & örter passar perfekt till ostbrickan och som komplement till nästan alla recept.
Njut av den utsökta smaken av Boursins lyxiga och gourmettryffelsmak. Boursin Truffle Flavored ger inte bara djup och fyllighet till ostbrickor, utan det lyfter också hemlagade recept till en helt ny nivå.
Den läckra och krämiga Boursin Svartpeppar. En mjuk och krämig dessertost med svarta pepparkort ger dina smaklökar en extra kick.
Skäm bort vänner och familj med det här moderna Boursin: Velvety Vitlök & Örter. Extra fluffig Boursin färkost, speciellt blandad för att ge en slät och lätt konsistens och presenteras i ett användarvänligt ask.
1. Sätt ugnen på 200 grader under över värme
2. Lägg i hela tomater, vitlök, delad rödlök och Boursin i en ugnsfast form.
3. Rosta allt ca 25-30 minuter.
5. Häll ner allt i en mixer och mixa till en slät konsistens. Smaka av och tillsätt gärna mer kryddor vid behov.
1. Sätt ugnen på 225°C.
2. Blanda tomater, vitlök & olivolja i en ugnsfast form. Krydda med salt och peppar.
3. Lägg Boursin-osten i mitten av formen och sätt in i ugnen 20-25 minuter.
4. Koka pastan och spara 1 dl av pastavattnet.
5. Ta ut formen ur ugnen och tillsätt pastavattnet. Blanda runt alla ingredienser till en krämig konsistens.
6. Tillsätt pastan i formen och rör om.
7. Servera med pinjenötter och basilika på toppen.