Ny klassiker från Hellmann’s

Hellmann’s

I över 100 år har vi tillverkat vår amerikanska majonnäs av högsta kvalitet, gjord på noga utvalda ingredienser. Nu utökar vi sortimentet med en klassisk majonnäs i tub.

Hellmanns logo
Klassisk majonnäs i tub

Nyhet!

Nu lanserar Hellmann’s en mer klassisk majonnäs i det populära tub formatet. Det här receptet skiljer sig från Hellmann’s Real Mayonnaise som har en mer amerikansk smakprofil. Hellmann’s klassiska majonnäs är lika krämig, men har en lite mildare smak, lägre sälta, helt enkelt en klassisk smak som passar perfekt till klassiska rätter som exempelvis räkor och skaldjur, äggsmörgås och salladsdressing.

Förpackningen är lätt att ta med sig till en sommarpicknick, grillfesten eller en vinterutflykt med pulkor och varmkorv. 

Det startade för över 100 år sedan...

Vår bakgrund

År 1905 öppnade Richard Hellmann en delikatessbutik i New York och började sälja sin egen majonnäs. Hans fru hade gjort receptet och Richard knöt en blå rosett runt burken. Den blå rosetten finns fortfarande kvar på etiketten och symboliserar att det är samma goda recept då som nu. Hellmann’s älskas av miljoner världen över och är idag världens mest sålda majonnäs.

Vi tar ansvar

Hållbarhet och matsvinn

För Hellmann’s är det viktigt att ta ansvar. Därför använder vi 100% återvunnen och återvinningsbar plast i våra plastflaskor. Vi använder ägg från frigående höns och använder hållbart odlade ingredienser  i störta möjliga mån. Vi vill också minska på den mat som slängs genom att inspirera till nya rätter att laga med ingredienser som blivit över.

Hellmann’s Classic Mayo

Hellmann’s klassisk majonnäs har en krämig konsistens och en mild, välbalanserad och klassisk smak som passar perfekt till klassiska rätter som exempelvis räkor, skaldjur och äggsmörgåsar. Den är tillverkad av ingredienser av hög kvalitet såsom äggulor från frigående höns.

Tycker du också att det kan vara svårt ibland att veta hur man ska ta tillvara på all mat man köper? Plötsligt har du en halv lök, överbliven pasta och lite torrt bröd som blivit över. Istället för att slänga det har vi på Hellmann’s bestämt oss för att hjälpa dig att ta hand om din mat bättre så att du slänger mindre. Vi vill att du ska kunna njuta av all mat du köper, för maten är alldeles för viktig och värdefull för att slängas. När du öppnar kylskåpet och tänker att det inte finns något att äta, ta fram din Hellmann's-burk och föreställ dig möjligheterna och allt du kan göra istället. För det är fantastiskt vad man kan göra med lite Hellmann's och de där resterna från kylskåpet som man knappt visste att man hade.
Använd Hellmann's för att mixa ihop en dressing, göra en smarrig macka eller varför inte laga en krämig pastasås. Hellmann's skapar smaker som kan hjälpa dig att minska matsvinnet.