Bild laddas
Ny klassiker från Hellmann’s

Hellmann’s

I över 100 år har vi tillverkat vår amerikanska majonnäs av högsta kvalitet, gjord på noga utvalda ingredienser. Nu utökar vi sortimentet med en klassisk majonnäs i tub.

Läs mer om Hellmann’s
Bild laddas
Bild laddas
Klassisk majonnäs i tub

Nyhet!

Nu lanserar Hellmann’s en mer klassisk majonnäs i det populära tub formatet. Det här receptet skiljer sig från Hellmann’s Real Mayonnaise som har en mer amerikansk smakprofil. Hellmann’s klassiska majonnäs är lika krämig, men har en lite mildare smak, lägre sälta, helt enkelt en klassisk smak som passar perfekt till klassiska rätter som exempelvis räkor och skaldjur, äggsmörgås och salladsdressing.

Förpackningen är lätt att ta med sig till en sommarpicknick, grillfesten eller en vinterutflykt med pulkor och varmkorv. 

Bild laddas
Det startade för över 100 år sedan...

Vår bakgrund

År 1905 öppnade Richard Hellmann en delikatessbutik i New York och började sälja sin egen majonnäs. Hans fru hade gjort receptet och Richard knöt en blå rosett runt burken. Den blå rosetten finns fortfarande kvar på etiketten och symboliserar att det är samma goda recept då som nu. Hellmann’s älskas av miljoner världen över och är idag världens mest sålda majonnäs.

Bild laddas
Vi tar ansvar

Hållbarhet och matsvinn

För Hellmann’s är det viktigt att ta ansvar. Därför använder vi 100% återvunnen och återvinningsbar plast i våra plastflaskor. Vi använder ägg från frigående höns och använder hållbart odlade ingredienser  i störta möjliga mån. Vi vill också minska på den mat som slängs genom att inspirera till nya rätter att laga med ingredienser som blivit över.

Bild laddas

Hellmann’s Classic Mayo

Hellmann’s klassisk majonnäs har en krämig konsistens och en mild, välbalanserad och klassisk smak som passar perfekt till klassiska rätter som exempelvis räkor, skaldjur och äggsmörgåsar. Den är tillverkad av ingredienser av hög kvalitet såsom äggulor från frigående höns.