Bild laddas
Både smakar och gör gott!

Ben & Jerry's

Följ med på ytterligare en otrolig smaksensation! Nu har glassexperten krokat arm med Tony’s Chocolonely. Ja ni hör ju, det här kan inte vara annat än ren magi!

Bild laddas
Bild laddas
Följ med på ett smakäventyr

Lär dig mer om Ben & Jerry’s

Äventyret startade 1978 på en bensinmack i Burlington som ligger i delstaten Vermont, USA. De två grabbarna, Ben och Jerry startade tillsammans en glassbar som tillverkade och sålde glass lokalt i staden, en glass som nu är berömd världen över.  

Ben & Jerry’s glass framställs av Fairtrade-certifierat socker, kakao och vanilj. Dessutom kommer glassen i en ansvarsfull och hållbar förpackning.

Bild laddas
Kärlek vid första tuggan

Ben & Jerry’s + Tony’s Chocolonely = sant

Nu introduceras A Chocolatey Love A-Fair! Tillsammans med Tony's Chocolonely har Ben & Jerry’s lanserat otrolig chokladglass för att fira det gemensamma arbetet med iniativet Open Chain. Firandet fortsätter och snart kommer Tony’s lansera nya chokladkakor tillsammans med Ben & Jerry’s. 

Bild laddas
Open Chain

Ett samarbete som både smakar och gör gott

Sedan 2005 har det nederländska chokladmärket Tony’s Chocolonely visat att det går att göra choklad på ett annorlunda, hållbart sätt. Tony’s bjuder in andra företag att gå samman och göra skillnad tillsammans. Initiativet kallas Open Chain och följer fem inköpsprinciper. Läs mer om Open Chain längre ner på sidan. 

Nya produkter från Ben & Jerry's

Bild laddas

Chocolatey Love A-Fair

Chokladglass med virvlar av salt kolasås, saltade kolabitar och bitar med chokladsmak och havssalt.

Bild laddas

Non-Dairy Chocolatey Love A-Fair

Mjölkfri chokladglass med virvlar av salt kolasås, saltade kolabitar och bitar med chokladsmak och havssalt.

Frågor och svar