Bara det bästa är gott nog

Dr. Oetker

Följ med den fjärde generationen av familjeföretaget som har flera produkter som idag är populära och flitigt använda i hela Europa.

Dr Oetker logotype
Det började för över 100 år sedan...

Historien bakom Dr. Oetker

Allt startade i slutet av 1800-talet med att Dr. August Oetker fick en idé om att förbättra bakpulvret, han vidareutvecklade ingrediensen i sitt apotek hemma i Bielefeld, Tyskland. Resultatet blev en produkt som kunde garantera ett perfekt resultat – varje gång.

Idag har Dr. Oetker utvidgat sitt sortiment och producerar inte endast bakpulver, utan även vaniljsocker, gelatinpulver, nötter, mandlar och glasstillbehör. Dr. Oetker Sverige står även bakom frysta bakverk och storsäljande fryspizzaserierna Pizza Ristorante, Pizza Tradizionale och Pizza Rustica.

En god nyhet!

Chocolate Mousse Cake

Missa inte nyheten Chocolate Mousse cake – en läcker chokladkaka med saftig chokladbotten. Hela tårtan är täckt av len chokladmousse och dekorerad med vit och mörka chokladflakes.

Kakaon är Rainforest alliance certifierad, och tårtan innehåller inga konstgjorda färgämnen, smakförstärkare eller konserveringsmedel. Klar att avnjutas, både till vardag och fest!

Ny mellanmålspizza!

My Pizza Slice

En helt ny minipizzaserie från Dr.Oetker med fem goda smaker för både barn, ungdomar och vuxna. Testa Ham & Cheese, Beef Pepperoni, Mozarella & Pesto, Tex Mex Vegan eller populära Kick Ass Kebab. Pizzan är gjord på naturliga ingredienser och stenugnsbakad med riktig mozzarella och cheddarost.

Dessa pizzor innehåller mycket protein och lågt sockerinnehåll, men smakar ändå fantastiskt gott. Perfekt när du är på språng!

Nytt från Ristorante-serien

Ristorante Pizza Rucola

Pizza Ristorante Rucola har rikligt med fyllning och består av körsbärstomater, mozzarellaost och rucola på en tunn spröd botten. Dessutom är receptet uppdaterat och innehåller fiber och mindre vegetabilisk olja. Pizzan är vegetarisk så den blir ett bra alternativ för alla vegetarianer eller om man vill få in lite mer vegetariska alternativ i sin kost.