Gott, grönt och enkelt

Findus Green Cuisine

Findus Green Cuisine, varumärket för dig som vill äta mindre kött, och mer grönt. Vi gör det enkelt, och riktigt gott att äta lite grönare. Testa redan idag, vi vågar lova att det finns något för alla att välja på.

Findus logga
Perfekt till middag eller lunch!

Vego Pytt

Findus Green Cuisine Vego Pytt är gjord efter samma goda recept som originalet Oxpytt, fast helt utan kött. Istället innehåller vår vegetariska pyttipanna saftiga och smakrika vegobitar gjorda av veteprotein. Dessa kombineras med generöst tilltagna bitar av lök och potatis för en hemlagad känsla. Med Findus Green Cuisine Vego Pytt har du snabbt en riktigt god färdig måltid på 8 minuter, en riktig vardagshjälte. Perfekt till middag eller lunch för dig som vill äta lite grönare.

Pasta pronto!

Vego Bolognese

En god, Italiensk klassiker hela familjen älskar. Nu i en lite grönare version. Vår Vego Bolognese från Findus Green Cuisine är gjord på Italiensk penne pasta och samma goda recept som originalet Pasta Bolognese, fast utan kött. Istället är den gjord på ärtprotein från utvalda ärtor som fått koka i Findus klassiska bolognesesås med smak av basilika, chili och oregano. Pasta pronto - färdig på 10 minuter, en riktig vardagshjälte. Perfekt till middag eller lunch för dig som vill äta lite grönare.

Smakrik Italiensk pasta

Vego Tagliatelle Chicken Style

En smakrik och krämig Italiensk pasta hela familjen älskar. Nu i en lite grönare version. Vår Vego Tagliatelle Chicken Style är gjord på Italiensk taglitalle pasta och samma goda recept som originalet Tagliatelle Chicken, fast utan kyckling. Istället är den gjord på ärt- och veteprotein bitar som fått koka i en mild och krämig pepparsås och toppats med morötter, broccoli och paprika. Pasta pronto - färdig på 10 minuter, en riktig vardagshjälte. Perfekt till middag eller lunch för dig som vill äta lite grönare.

Produkter hos ICA

Findus Vego Bolognese packshot

Vego Bolognese

Vego Bolognese från Findus Green Cuisine är gjord på Italiensk penne pasta och samma goda recept som originalet Pasta Bolognese, fast utan kött. Istället är den gjord på ärtprotein från utvalda ärtor.

Vego Tagliatelle

Vego Tagliatelle

Tagliatelle Chicken Style är gjord på Italiensk tagliatlle pasta och samma goda recept som originalet Tagliatelle Chicken, fast utan kyckling. Istället är den gjord på ärt- och veteprotein bitar.

Findus Vego Pytt packshot

Vego Pytt

Findus Green Cuisine Vego Pytt är gjord efter samma goda recept som originalet Oxpytt, fast helt utan kött. Istället innehåller vår vegetariska pyttipanna saftiga och smakrika vegobitar gjorda av veteprotein.