Det goda valet för alla, varje dag

Alpro

Alpro är pionjärer inom växtbaserat. Varumärket grundades som ett växtbaserat företag 1980 och har slagit på trumman för en växtbaserad livsstil ända sedan dess.

Alpro logotyp
Perfect in coffee

Alpro I Love Coffee Oat

Alpro lanserar Alpro I Love Coffee Oat - en fantastisk växtbaserad havredryck som passar perfekt till kaffe.
Den nya havredrycken Alpro I Love Coffee Oat är framtagen för att passa perfekt till kaffe och kan därför bli en ny favorit hos baristor och kaffeälskare.
Alpros nya havredrycksinnovation passar perfekt till kaffe – den är mild, krämig och har en balanserad smakprofil. Receptet till Alpro I Love Coffee Oat har tagits fram tillsammans med baristor.
Alpro I Love Coffee Oat innehåller inget tillsatt socker och kan användas i både varmt och kallt kaffe samt skummas.

Lättare att välja växtbaserat

It's not milk

Vi vill inspirera dig och alla andra på den här fantastiska planeten att välja växtbaserat lite oftare. Det är ett viktigt steg för att förändra världen. Därför har vi ett brett sortiment där alla kan hitta något dem tycker om. Vi har drycker, proteinprodukter, alternativ till yoghurt och matlagning. Våra produkter är gjorda på bas av soja, havre, mandel och kokos. 

Växtbaserade och himmelskt krämiga

Plantgurt

Alpro Plantgurt är en klassiker. Prova tillsammans med frukt eller flingor, eller njut den som den är. Frukost. Lunch. Middag. Dessert. Det finns inga felaktiga tidpunkter – allt fungerar tillsammans med nyttigheterna från växtriket i Alpro.

Växtbaserade proteinkickar

Proteinkick

En god gärning för både dig och klimatet! För dig som älskar rörelse och godsaker exakt lika mycket. I vår nya Protein-familj finns både drycker och puddingar, fulla med växtprotein av hög kvalitet. Alpro proteindrycker och puddingar har en len och krämig konsistens. Njut av smakerna choklad, vanilj, karamell eller naturell.

Gott med Alpro Mandeldryck

Recept på smoothie

Ingredienser
2 dl Alpo Almond no sugars-dryck
1,5 dl frysta hallon
0,5 banan
1 stor klick jordnötssmör
(exakta mått är inte så noga)

Instruktioner:
Mixa alla ingredienser till en slät smet.

Toppa med:
Drick direkt eller häll i en skål och ät som en smoothie-bowl med chokladgranola eller bär.