Bild laddas
Det goda valet för alla, varje dag

Alpro

Alpro är pionjärer inom växtbaserat. Varumärket grundades som ett växtbaserat företag 1980 och har slagit på trumman för en växtbaserad livsstil ända sedan dess.

Handla Alpro online
Bild laddas
Bild laddas
Lättare att välja växtbaserat

It's not milk

Vi vill inspirera dig och alla andra på den här fantastiska planeten att välja växtbaserat lite oftare. Det är ett viktigt steg för att förändra världen. Därför har vi ett brett sortiment där alla kan hitta något dem tycker om. Vi har drycker, proteinprodukter, alternativ till yoghurt och matlagning. Våra produkter är gjorda på bas av soja, havre, mandel och kokos. 

Bild laddas
Växtbaserade och himmelskt krämiga

Plantgurt

Alpro Plantgurt är en klassiker. Prova tillsammans med frukt eller flingor, eller njut den som den är. Frukost. Lunch. Middag. Dessert. Det finns inga felaktiga tidpunkter – allt fungerar tillsammans med nyttigheterna från växtriket i Alpro.

Bild laddas
Växtbaserade proteinkickar

Proteinkick

En god gärning för både dig och klimatet! För dig som älskar rörelse och godsaker exakt lika mycket. I vår nya Protein-familj finns både drycker och puddingar, fulla med växtprotein av hög kvalitet. Alpro proteindrycker och puddingar har en len och krämig konsistens. Njut av smakerna choklad, vanilj, karamell eller naturell.

Bild laddas
Gott med Alpro Sojadryck

Recept på smoothie

Ingredienser
2 dl Alpo Sojadryck
1,5 dl frysta hallon
0,5 banan
1 stor klick jordnötssmör
(exakta mått är inte så noga)

Instruktioner:
Mixa alla ingredienser till en slät smet.

Toppa med:
Drick direkt eller häll i en skål och ät som en smoothie-bowl med chokladgranola eller bär.