Zoégas kapslar till Nespressomaskin

Zoégas

Ta din kaffeupplevelse till nya höjder med Zoégas finaste kaffebönor, rostade med kärlek och komponerade unikt för Nespressomaskin.

Zoega logotyp
3 nya kapslar

Zoégas från Nespresso

Äntligen kan alla kaffeälskare som äger en Nespresso originalmaskin avnjuta Zoégas kaffe. Tre nya kvalitetsblandningar, två espresso och en
lungo. Nytt år betyder nya smaker från Zoégas som utökar sin kaffeportfölj med tre nya kapslar särskilt anpassade för Nespressos kaffemaskiner. Alla kaffe är särskilt anpassade för Nespressos kaffemaskiner och förpackade i originalkapslar
från Nespresso.

Zoégas historia

Mörkrost sedan 1886

Zoégas grundades 1886 i Helsingborg av Carlos och Maria, som båda hade en passion för ett fylligare och smakrikare mörkrostat kaffe. Deras kärlek för kaffekunskap, hantverk och passion fördes vidare i familjen och Marias son Rudolf uttryckte senare: ”Att komponera en kaffeblandning kan i någon mån liknas vid att
komponera musik. Det måste vara harmoni för att kompositionen ska bli bra.”

En större kaffeupplevelse

Känsla, passion och smak

Än idag lever kärleken för kaffekunskap, hantverk och passion kvar i Helsingborg. Hängivna entusiaster drivs av att skapa riktigt smakrikt kaffe med en minnesvärd eftersmak. För en kopp kaffe kan vara så mycket mer än bara en kopp kaffe. Det är kicken som väcker livsandarna på morgonen, pricken över i:et efter en god måltid, en stund för avkoppling, och en belöning som tar fram det lilla extra inom dig.

Smart förpackning

Återvinningsbara kapslar

Zoégas använder aluminium för deras kapslar eftersom det är ett av de bästa materialen för att bibehålla kaffets höga kvalitet och smak. Aluminium är därtill oändligt återvinningsbart. Dessutom består 80 % av aluminiumet i kapslarna av återvunnet material. Detta hjälper oss alla att återvinna, det är enkelt! Kapslarna sorteras som metallförpackning och kartongen som pappförpackning.

100 % Responsibly Sourced

Omtänksam odling

Zoégas by Nespresso sätter stor vikt vid ansvarsfull kaffeodling. Genom att skapa relationer till odlare i ursprungsländerna känner de till var kaffet kommer ifrån och hur det odlas. Detta gör även att Zoégas kan erbjuda utbildning och stöd till odlare för att säkra en hållbar produktion av kvalitetskaffe som samtidigt bidrar till att bevara miljön och stärka samhällen.

Nya produkter från Zoégas by Nespresso hos ICA

Zoégas Espresso Originale produktbild

Zoégas Espresso Originale Kärv & kraftfull

En klassiskt kraftfull espresso gjord på en blandning av bönor från Brasilien, Etiopien, Uganda och Nicaragua. En välbalanserad mörkrostad smakkomposition med toner av hasselnöt och mörk choklad.

Zoégas Espresso Elegante produktbild

Zoégas Espresso Elegante Fruktig & Frisk

En modern och aromatisk espresso gjord på utvalda bönor från Östafrika. En smakfull, blandning med karakteristisk fruktighet och bäriga toner där sötma och syra kompletterar varandra.

Zoégas Lungo Buongiorno produktbild

Zoégas Lungo Buongiorno Len & Balanserad

En klassiskt mild balanserad lungo gjord på bönor från några av södra Indiens finaste kaffeodlingar. Njut av en behagligt mörkrostad smakkomposition med toner av mjölkchoklad och sötlakrits.