Spark the fun!

TUC Bake Rolls

Marknadens bästsäljande salta kex* har nu kommit med en ny snacking-sensation - TUC Bake Rolls! TUC Bake Rolls är tunt skivade brödchips med unik form. TUC Bake Rolls passar perfekt som snacks men är även ett utmärkt tillbehör på ostbrickan och finns i tre olika smaker.

TUC logga
TUC Bake Rolls

Vad står namnet TUC för?

På 1950-talet var kex en typisk amerikansk produkt som inte var så vanlig i Europa.

Paul Parein, en belgisk kextillverkare, reser till USA för att lära sig mer om dessa läckra lättsaltade kex som han ville introducera i sitt land.

På väg tillbaka läste han en artikel i tidningen om Trade Union Corporation och skriver på ett litet papper de 3 bokstäverna: T.U.C.

Du kan leka runt med de tre bokstäverna och ge det en annan innebörd, men för oss står TUC numera för:

Terrific Unique Crackers 😊

TUC Bake Rolls

Oavsett om det är fest eller filmkväll, kommer Tuc Bake Rolls att lyfta stämningen. Deras crunchiga konsistens och utmärkta smak gör dem till ett perfekt tilltugg till din favoritdryck!

TUC Bake Rolls Sea salt

TUC Bake Rolls Sea salt

TUC Bake Rolls Salt är tunt skivade brödchips med unik form som exalterar från första tuggan. De knapriga kexen är en smakupplevelse för hela familjen och för alla tillfällen och passar lika bra som snacks som till ostbrickan.

TUC Bake Rolls Sourcream & Onion

TUC Bake Rolls Sourcream & Onion

TUC Bake Rolls Sourcream & Onion är tunnt skivade brödchips med unik form som exalterar från första tuggan. De knapriga kexen är en smakupplevelse för hela familjen och för alla tillfällen och passar lika bra som snacks som till ostbrickan.

TUC Bake Rolls Tomat & Oliv

TUC Bake Rolls Tomat & Oliv

TUC Bake Rolls Tomat & Oliv är tunt skivade brödchips med unik form som exalterar från första tuggan. De knapriga kexen är en smakupplevelse för hela familjen och för alla tillfällen och passar lika bra som snacks som till ostbrickan.

*Källa: Nielsen, Savory snacks, SWE GROCERY, MAT week ending 13/8/2023, Sales value