Gott och nyttigt sedan 1952

Mini Babybel®

Mini Babybel® är en liten ost med stort innehåll för hela familjen! Mini Babybel® i det klassiska röda vaxet är en krämig och god naturlig ost som får plats i handflatan.

Babybel logotype
Skapa den perfekta ostbrickan!

Ostbricka med Mini Babybel®

Ost och chark passar fint vid flera tillfällen. Som mellanrätt, till fredagsmyset och inte minst – på kalasbuffén! Här är en guide till hur du gör en härlig ost- och charkbricka med alla de rätta komponenterna.

  1. Välj dina ostar
  2. Något att lägga osten på
  3. Smakrika charkuterier
  4. Välj ut tillbehören
  5. Bestäm vilken dryck som ska serveras
Historian bakom osten

Om Mini Babybel®

Mini Babybel® i det klassiska röda vaxet är lätt att ta med och ett roligt mellis för varje tillfälle! Dra, skala bort vaxet och njut av en helt naturlig ost – enklare kan det inte bli! Mini Babybel® passar perfekt som komplement till lunchen, som mellis eller på en god ostbricka! Den är krämig och god, och du kan äta den med gott samvete. Den innehåller inga syntetiska färgämnen, smakämnen eller konserveringsmedel.

Mini Babybel® ägs av det franska företaget Bel. Bel äger många välkända varumärken som till exempel Den Skrattande Kon, Kiri, Cantadou och Boursin. Ett av Bel’s nyare varumärken är Nurishh som är ett veganskt alternativ till ost.  

Perfekt snack!

Mini Babybel® på språng

Mini Babybel® är perfekt att ha med sig på en picknick eller on the go, då den klarar sig utan kyla! Kombinera den med favoritkexen eller salta pinnar för ett krämigt och knaprigt mellanmål.

Fjärilar i magen

Ost- och fruktfjärilar

Ingredienser
2 portioner Mini Babybel® Original halvmjuk ost, utan förpackning
12 blåbär
4 salta pinnar
6 jordgubbar i skivor
6 apelsinklyftor

2 portioner, tillagningstid: 5-10 minuter
Skapa fjärilarnas kroppar genom att lägga blåbären på en tallrik i tre rader med fyra bär i varje. Bryt de salta pinnarna i mindre bitar och lägg två bitar ovanför varje blåbärsrad som antenner. Lägg jordgubbarna bredvid två av blåbärsraderna som det främre vingparet. Ge den tredje fjärilen två Mini Babybel®-ostar på varsin sida om blåbärsraden som främre vingpar. Avsluta med att lägga apelsinklyftorna under jordgubbarna och Mini Babybel®-ostarna som bakre vingpar.

Produkter hos ICA

Mini Babybel Original

Mini Babybel är en liten mild ost i en praktisk portionsförpackning.

Mini Babybel Cheddar

Mini Babybel cheddar innehåller äkta cheddar för att ge dig en smakrik upplevelse!

Mini Babybel Protein

Mini Babybel Protein

Mini Babybel Protein har 5g protein per portion (25%) och endast 12% fett. Den är perfekt att ha med ”on the go”.

Mini Babybel Familypack

Mini Babybel Familypack passar perfekt som ett mellanmål till hela familjen när hungern slår till.

Frågor och svar