Den smakfyllda pastan

Giovanni Rana

Njut av en smakupplevelse utöver det vanliga med våra läckra, generösa fyllningar. Låt oss ta dig med på en resa till Italien, där varje tugga är en kärleksförklaring till genuin matglädje.

Läcker smakrik fyllning & tunn pasta

Giovanni Rana

Dyk in i hjärtat av Italien med vår färska fyllda pasta och upptäck en värld av recept, från tidlösa klassiker till förföriska nya smakupplevelser. Varje tugga är en resa genom Italiens gastronomiska arv och en kärleksförklaring till god mat. Upplev den perfekta föreningen av tunnkavlad pasta och en generös, krämig fyllning:
"Smaka på varje tugga och låt ingrediensernas magi omfamna dina sinnen."

Nytt hos ICA

Rana färska färdiga lasagner

Njut av äkta italiensk lasagne klar på 5 minuter i micron. En perfekt kombination av högkvalitativa råvaror, tillagade av färska lasagneplattor, krämiga såser, färska grönsaker, färskt kött och lager av len mozzarella och parmesan. En smakrik och bekväm lunch för de dagar du vill ha autentisk smak utan lång tillagningstid. 

Välj mellan klassisk Bolognese, vegetarisk Ricotta & Spenat eller varför inte prova Parmigiana Melanzane där pastan är utbytt till grillad aubergine. 

Nytt hos ICA

Rana färska pastasåser

Giovanni Rana ger dig ett nytt färskt såssortiment till hjälp vid din matlagning. Vi har valt ut autentiska recept från det klassiska italienska köket och vet att de kommer överraska dig. Såserna är alla i 300g förpackningar och räcker till 2-3 personer. 

Carbonara: Rik och krämig, äggbaserad ikonisk italiensk sås från Rom med färska ägg, pancetta, Pecorino & svartpeppar.

Norma: Rustik sås från det sicilianska köket gjord på solmogna italienska tomater, aubergine och saltad ricotta.

Boscaiola: Mustig "skogshuggarsås" med champinjoner, rökt skinka, salsiccia och en touch av tomat & grädde med ursprung från norra Italien.