Colgate tandkräm för barn

Tar hand om ditt och din familjs leende

Colgate Kids barntandkräm är framtagen för att skydda våra barns växande tänder i alla åldrar.

Colgate logga
Skydda mjölktänderna

En mildare tandkräm för de allra minsta

Colgate First Smiles 0-5 år tandkräm är framtagen för att skydda ditt barns första mjölktänder och dess mjukare emalj. Med en lägre fluorhalt som rekommenderas av tandläkare. 

  • Med en god fruktsmak som små barn gillar
  • Fri från SLS
  • 0% artificiella färg- eller smakämnen
  • Innehåller ej titandioxid
4x starkare emalj!*

Ge dina barn det bästa skyddet mot karies!

Colgate Big Kids Smiles 6+ år tandkräm är framtagen för att skydda lite äldre barns tänder, från 6 år och upp. Med en normalhaltig fluoridnivå som rekommenderas av tandläkare. Tandkrämen innehåller också arginin som gör att emaljen blir upp till 4x starkare jämfört med en vanlig fluortandkräm när man borstar två gånger per dag i minst två veckor. 

  • Med en smak av mint som ger en fräsch känsla
  • Ändrar färg ju längre tid barnet borstar sina tänder
  • Fri från SLS
  • 0% artificiella färg- eller smakämnen
  • Innehåller ej titandioxid
Skydda ditt barns tänder

Så viktig är munhälsan hos barn

Colgate kämpar med att utplåna världens vanligaste kroniska sjukdom: karies. När karies inte behandlas kan det orsaka smärta och obehag, förstöra självkänslan och livskvaliteten, påverka skolnärvaro och mycket mer. Colgate anser att alla barn förtjänar rätten till friska leenden hela livet. Genom att följa 2-2-2 metoden kommer man långt. Borsta tänderna 2 gånger per dag, med 2 cm fluortandkräm och i 2 minuter. 

Alla förtjänar en framtid att le åt

Colgate Bright Smiles Bright Future® program

Colgate Bright Smiles, Bright Futures® är ett av de mest framgångsrika munhälsoinitiativen för barn. Sedan 1991 har programmet påverkat fler än en miljard barns liv tack vare gratis munhälsoutbildning och tandvård i fler än 80 länder. Colgate anser att en god munhälsa är grundläggande, inte bara för strålande leenden, utan även för långsiktig hälsa, välmående och möjligheter. Genom att donera tandkräm, utbilda barn i skolor och samarbeta med tandläkare, lärare och volontärer siktar Colgate mot att nå 2 miljarder barn innan 2025 är över.

Colgate First Smiles 0-5 år

Colgate First Smiles 0-5 år

Tandkräm för barn i åldrarna 0-5 år med en god fruktsmak, fri från SLS, 0% artificiella färg- eller smakämnen och en lägre fluorhalt som rekommenderas av tandläkare.

Colgate Big Kids Smiles 6+ år

Colgate Big Kids Smiles 6+ år

Tandkräm för barn i åldern 6 år och upp med en fräsch mintsmak, fri från SLS, 0% artificiella färg- eller smakämnen och en normalhaltig fluoridnivå som rekommenderas av tandläkare.