En dröm för alla katter

DREAMIES™ Kattgodis

DREAMIES™ föddes ur tron på att livet är roligare med en katt. Det finns inget som går upp mot de där gemensamma stunderna tillsammans. Därför har vi skapat en rad oemotståndliga godbitar som din katt garanterat kommer att springa efter.

dreamies logo
Oemotståndliga godbitar!

Varför DREAMIES™ kattgodis är så lockande

  • Innehåller vitaminer och mineraler
  • Krispigt på utsidan och mjukt inuti
  • Mindre än 2 kcal per bit

Varför ska jag ge min katt godis, kanske du undrar?

Precis som vi, kan katter inte motstå en godbit! Och varför skulle de göra det? Godis gör världen till en mer spännande plats! Tekniskt sett behöver katter inte godis i sin kost. Men det gör inte vi heller, eller hur? Godis gör helt enkelt livet roligare! Och när de ges med måtta är de bra för att hjälpa dig att bygga upp ett band med din katt, belöna bra beteende, använda vid träning och mycket mer. Så länge du håller reda på hur många godbitar du ger din katt och tar hänsyn till dem i en komplett och balanserad kost, är godbitar helt klart på menyn!

Dreamies Shakeups med Multivitaminer

Dreamies™ Shakeups med Multivitaminer

Om variation är livets krydda så är DREAMIES™ SHAKE UPS™ något utöver det vanliga! Dessa NYA smakrika kattgodisar kombinerar det oemotståndliga med en mjuk insida och krispig utsida med olika smaker, former och färger. De innehåller också multivitaminer så att din katt alltid kan vara redo för lek. Finns i två varianter: kyckling och skaldjur, förpackade med multivitaminer, mindre än 2 kcal per bit, oemotståndliga för katter och kattungar.

Dreamies Kattmynta

Dreamies™ Kattmynta

Katter blir galna av den oemotståndliga smaken av DREAMIES™ kattgodis! Kattgodis med dubbel struktur och smak av kattmynta. Förvånansvärt nog använder vi ingen hemlig ingrediens eller magi för att göra dem så här goda. Vi har bara packat in massor av de smaskiga saker som katter älskar i dessa läckra godbitar. Så skaka påsen och se din katt komma springande.

Dreamies Sortimentet

Dreamies™ Sortimentet

Katter blir galna av den oemotståndliga smaken av DREAMIES™ kattgodis! Dubbelstrukturerade godbitar med läcker ost, kyckling, nötkött eller lax. Finns i en 60g-påse eller 180g megapack. Härligt krispigt på utsidan, mjukt på insidan - katter kan helt enkelt inte motstå den goda smaken av DREAMIES™.