Nummer 1 i Italien

Historien startade i Parma

1877 öppnade Pietro Barilla ett bageri där han sålde pasta och bröd i staden Parma som ligger i norra Italien. Det blev starten för det populära varumärket Barilla som nu är världsledande inom pastatillverkning.

Barilla logga
Perfekt till pastasåsen

Al Bronzo, Barillas nya bronsvalsade pasta

Missa inte att testa Barillas nya pasta Al Bronzo! Pastan har en rik textur med ett speciellt mönster av mikrogravyrer som fångar upp pastasåsen i varje bit.  

Al Bronzo är en bronsvalsad pasta som tillverkas genom metoden ”Lavorazione grezza”, vilket betyder att pastan pressas genom mikrograverade bronsstycken vid tillverkningen. Detta ger Al Bronzo dess unika och rika struktur samt en mer elastisk konsistens, vilket medför bättre resultat vid kokning.

Italienska smaker

Pesto med 100% italiensk basilika

Letar du efter en pesto som bjuder på autentiska smaker och gjord på 100% italienska basilika? Då kan du sluta leta! Hemligheten med smaken och den unika krämigheten hos Barillas pesto ligger i hanteringen av råvaror. För att på bästa sätt bevara ingrediensernas ursprungliga arom, färg och smak, blandar vi ingredienserna alltid kallt vilket ger en härligt krämig och homogen konsistens. Basilikan i Barillas pesto är 100% italiensk och kommer från hållbart jordbruk!  Finns i storlekarna 90g och 190g.

Nya produkter från Barilla hos ICA

Förpackningen Barilla Al Bronzo pasta

Barilla Al Bronzo - För en intensiv smakupplevelse

Barilla Al Bronzo är en genuin smakupplevelse och är perfekt för dig som vill njuta med alla dina sinnen. Barilla Al Bronzo är för dig som tycker om din pasta al dente är utformad för att binda vilken sås som helst med sin rika textur. Det är en bronsvalsad pasta gjord på noga utvalt durumvete av hög kvalité och är bärnstensgul till färgen.

Pesto alla Genovese

Pesto alla Genovese

Nu finns även Barillas älskade pesto i praktisk 90g förpackning, perfekt när du vill laga någonting snabbt och enkelt! Barillas pesto är älskad av många och hemligheten med smaken och den unika krämigheten hos Barillas pesto ligger i hanteringen av råvaror. Basilikan i Barillas pesto är 100% italiensk och kommer från hållbart jordbruk!