Lätt att älska. Omöjlig att beskriva.

Marabou Caramello

Marabou Caramello är en helt ny smakupplevelse! Den kan beskrivas som krämig, len, söt, karamellig... listan är lång! En sak är dock säker, den må vara svår att beskriva, men den är väldigt lätt att älska.

Marabou logga

Historien om Marabou

Marabous första chokladfabrik byggdes 1916 i Sundbyberg strax utanför Stockholm och chokladproduktionen kom igång tre år senare 1919. Idag finns Marabou kvar i Stockholm, fast nu i Upplands Väsby under namnet Mondelēz Sverige.

Visste du att inspirationen till namnet Marabou kommer från en maraboustork? Fågeln blev även en stor del av designen på några av de första chokladförpackningarna.

Marabou caramello

Marabou Caramello

Marabou Caramello stycksak är perfekt att ta med sig när du är ute på språng eller vill ha något mindre att mumsa på. Den är en underbart len, härlig och god choklad med en oemotståndlig karamelliserad smak. Har du smakat den en gång är vi säkra på att du kommer älska den!

Marabou Caramello

Marabou Caramello

Marabou Caramello chokladkaka kan du dela med andra eller helt enkelt äta själv! Den är en underbart len, härlig och god choklad med en oemotståndlig karamelliserad smak. Har du smakat den en gång är vi säkra på att du kommer älska den!