Bild laddas
Knäckebröd sedan 1919

Wasa

I över 100 år har Wasa bakat sitt knäckebröd på några få enkla ingredienser. Med sitt stora utbud av knäckebröd, både traditionella knäckebröd och mer äventyrliga smaker, finns det garanterat något för alla. Wasa är ett 100 % klimatkompenserat varumärke.

Läs mer om Wasa
Bild laddas
Bild laddas
Rågknäckebröd med 100% fullkorn

Wasa Mersmak

Produkterna i serien Wasa Mersmak är alla tunnare knäckebröd bakade på råg med en krispig textur. De innehåller 100% fullkorn och är rika på fiber. För extra smak är alla tre varianter toppade med havssalt och smakfulla fröer som ger en smakrik upplevelse i varje tugga De tre varianterna av Wasa Mersmak är: Sesam & Havssalt, Chia & Havssalt och Tranbärsfrön & Havssalt.

Bild laddas
Gott och enkelt mellanmål i fickformat!

Wasa Sandwich

De portionsförpackade Wasa Sandwich finns i många goda smaker och kommer i ett behändigt fickformat bestående av två knäckehalvor med en krämig fyllning emellan. Enkelt och smidigt att ha med sig i väskan. Dessutom behövs inga som helst förberedelser eller kylskåp eftersom mellanmålet redan är klart för att ätas!

Bild laddas

Wasa Sandwich Taco

Nyheten Wasa Sandwich Taco är det senaste tillskottet i Wasas Sandwich familjen, med en ny spännande smak på ett av våra mest älskade knäckebröd. Fullkornsknäckebrödet gör den rik på fiber och en krämig fyllning med smak av Taco gör att du kan uppleva en god knaprig upplevelse vart du än är. Dessutom är Wasa Sandwich Taco är 100% klimatkompenserad.

Bild laddas
Klassiskt knäckebröd med frasiga luftkuddar

Wasa Falu Rågrut Chia & Havssalt

Falu Rågrut Chia & Havssalt är ett smakrikt och spännande alternativ med frasiga luftkuddar bakad på fullkornsmjöl av råg toppad med chiafrö och havssalt. En klassiker som är bakad på fullkornsmjöl av råg. Brödet är också format så att det består av frasiga luftkuddar i perfekta rader, vilket gör det till mer än ett bröd. Bryt det på mitten så blir det två bröd, eller bryt isär alla kuddarna så blir det frukostflingor.

Falu Rågrut Chia & Havssalt är ett smakrikt och spännande alternativ med en rund och nötig karaktär. Smaker som erbjuder helt nya sätt att uppleva Rågrut på då detta knäckebröd med rutor och chia och havssalt både är mer smakrikt i sig självt, samt lyfter de smaker du serverar det tillsammans med.