Knäckebröd sedan 1919

Wasa

I över 100 år har Wasa bakat sitt knäckebröd på några få enkla ingredienser. Med sitt stora utbud av knäckebröd, både traditionella knäckebröd och mer äventyrliga smaker, finns det garanterat något för alla. Wasa är ett 100 % klimatkompenserat varumärke.

Wasa logotyp
Fira jul med goda Wasa Julknäcke!

Julkryddat veteknäcke

Ett ljust och frasigt julknäckebröd som är bakat på med Wasas traditionella julrecept. Wasa julknäcke innehåller förutom 92 % vetemjöl aromatiska ingredienser som hör julen till: fänkål, anis och koriander. Ingredienser som inte bara smakar som en god jul i sig själva, utan som dessutom passar perfekt med julens alla härliga pålägg, tillbehör och maträtter. Varför inte börja mornarna i juletid med ett enkelt julknäcke tillsammans med dina favoritpålägg för att sätta en fridfull julstämning direkt från start? 
Wasa julknäcke är klimatkompenserat till 100 % och bakas endast till julperioden och är därför bara tillgängligt då.

Gott och enkelt mellanmål i fickformat!

Wasa Sandwich

De portionsförpackade Wasa Sandwich finns i många goda smaker och kommer i ett behändigt fickformat bestående av två knäckehalvor med en krämig fyllning emellan. Enkelt och smidigt att ha med sig i väskan. Dessutom behövs inga som helst förberedelser eller kylskåp eftersom mellanmålet redan är klart för att ätas!

Wasa Sandwich Pesto

I samarbete med Generation Pep vill Wasa uppmuntra till och erbjuda goda, fiberrika mellanmål för alla åldrar i sammanhang där ungdomar rör sig. Ett första resultat av samarbetet är lanseringen av nya Wasa Sandwich Pesto.
Tillsammans med en smakpanel av ungdomar och Generation Pep lanserar nu Wasa Sandwich Pesto, rågknäckebröd med krämig fyllning med pestosmak. De unga deltagarna fick smaka olika varianter av knäckebröd och fyllningar, dela sina åsikter och smakpreferenser och slutligen rösta om vilken smakkombination de tyckte bäst om. 

Klassiskt knäckebröd med frasiga luftkuddar

Wasa Falu Rågrut Chia & Havssalt

Falu Rågrut Chia & Havssalt är ett smakrikt och spännande alternativ med frasiga luftkuddar bakad på fullkornsmjöl av råg toppad med chiafrö och havssalt. En klassiker som är bakad på fullkornsmjöl av råg. Brödet är också format så att det består av frasiga luftkuddar i perfekta rader, vilket gör det till mer än ett bröd. Bryt det på mitten så blir det två bröd, eller bryt isär alla kuddarna så blir det frukostflingor.

Falu Rågrut Chia & Havssalt är ett smakrikt och spännande alternativ med en rund och nötig karaktär. Smaker som erbjuder helt nya sätt att uppleva Rågrut på då detta knäckebröd med rutor och chia och havssalt både är mer smakrikt i sig självt, samt lyfter de smaker du serverar det tillsammans med.

Knäckebröd med frön och nötig smak

Wasa Din stund Chia & Havssalt är ett knäckebröd med frön som hyllar stunden du har för dig själv. Det kan handla om egentid, mellanmål, stunden före eller efter arbetet – ja, helt enkelt den egna stunden. Din stund är ett knäckebröd med frön och havssalt som bakas med tre ingredienser: fullkornsrågmjöl, jäst och salt. Enkla ingredienser vi alla känner igen! Före gräddningen toppas knäckebrödet med chiafrön och havssalt, vilket ger en rund och nötig karaktär. Knäckebröd med frö och salt får en god smak som lyfter alla sorters pålägg, vilket gör det mycket enkelt att göra detta till en knäckemacka i din smak. Vilket är ditt favoritpålägg? Testa det tillsammans med Din stund och upplev nya nivåer av smaker.
Din stund Chia & Havssalt är bakat med 100 % förnybar energi och är 100 % klimatkompenserat.