Unwind with nature

Pukka Herbs

Våra ört- och teblandningar har utvecklats för att skapa fantastiska smakupplevelser med hjälp av naturens helande krafter. Noga blandade för att passa alla tillfällen under dagen. Från att ge energi i början av dagen till en stunds avkoppling under pausen.

Pukka logo
Gorgeously Delicate

Earl Grey

Nyhet i butik! Nu lanseras vårt Earl Grey äntligen i butik. Ett nytt Earl Grey-recept med en twist, som kombinerar ekologiska svarta teer från Indien och Afrika med klassisk bergamott, och en touch av aromatiska, ekologiska eteriska oljor av citron och lavendelblomma.

Seasonal Warmth

Lemon, Ginger & Manuka Honey

Nyhet i butik! En intensivt lugnande, traditionell teblandning av syrlig citron och kryddig ingefära med söta, närande toner av manukahonung.
Teet har framställts av ekologiska, solmogna citroner och ingefärsrot som vi har torkat långsamt för att fånga deras intensiva smaker. Den stora mängden frukt och örter blandas sedan med manukahonung för att ge en rogivande, söt karaktär. Och precis som alla andra Pukka-teer är de naturligt ekologiska och helt fria från konstgjorda smakämnen.

Feel Cosy

Winter Warmer

Nya Pukka Winter Warmer låter dig omfamnas av förtrollande vinterkänslor med säsongens bästa smaker. En värmande, koffeinfri och ekologisk blandning av gyllene ingefära, söt apelsin, stjärnanis och rooibos för en sann örtbringande glöd.
Passa på att prova nu då den endast finns i begränsad upplaga!

Stay strong with nature

Hållbarhet hos Pukka

Pukka Herbs skapades i syfte att främja hälsan hos människorna, växterna och planeten. Kärnvärdena som styr vår vardag är: ekologiskt jordbruk, rättvis handel och bevarande av naturen genom handel.

Genom att vara Fair for Life-certifierade, skänka 1 % av vår omsättning till välgörande miljömässiga och sociala ändamål, anskaffning av ekologiska ingredienser och att vara koldioxidneutrala, är det vår övertygelse att en sundare värld innebär ett sundare du. Ta reda på hur vi bidrar till att förändra världen för en positiv framtid – en kopp te i taget.

Hållbarhet hos Pukka
Pukka Earl Grey

Earl Grey

Earl Grey med en twist; ekologiska svarta teer från Indien och Afrika i kombination med klassisk bergamott, och en touch av aromatiska, ekologiska eteriska oljor av citron och lavendelblomma.

Pukka Lemon Ginger Manuka Honey

Lemon, Ginger & Manuka Honey

En intensivt lugnande, traditionell teblandning av syrlig citron och kryddig ingefära med söta, närande toner av manukahonung.

Pukka Winter Warmer

Winter Warmer

En värmande, koffeinfri och ekologisk blandning av gyllene ingefära, söt apelsin, stjärnanis och rooibos för en sann örtbringande glöd.