Fulladdad med protein. Frisk smak.

YoPRO

YoPRO är en ny serie proteinprodukter utan tillsatt socker och med samtliga nio essentiella aminosyror, inklusive BCAA. Perfekt efter träningen eller som ett mättande mellanmål!

YoPRO logga
Njut av den goda smaken och dess fördelar!

Vassleprotein

Du vet förmodligen att protein är viktigt för muskelåterhämtning och ett friskt skelett. Men har du hört talas om vassleprotein? Vassleprotein är ett "komplett" protein från mjölk, som innehåller alla 9 essentiella aminosyror. Vassleproteinet intas med fördel efter träning för att hjälpa till med återhämtningen.

YoPROs mejeribaserade produkter med vassleprotein passar perfekt efter träningen!

Protein bidrar till att öka muskelmassan och bibehålla normal benstomme. En varierad och balanserad kost och en hälsosam livsstil rekommenderas för god hälsa.

Drick på språng!

Upptäck YoPROs drickyoghurtar

YoPROs drickyoghurtar har en krämig konsistens och kommer i härligt uppfriskande smaker. Med en praktisk förpackning och möjlighet till förvaring i rumstemperatur i upp till sex timmar är YoPROs drickyoghurtar perfekta att dricka på språng såväl som hemma.

  • 25g protein
  • Utan tillsatt socker*
  • 9 aminosyror inkl. BCAA
  • 0 % fett
  • Laktosfri
  • 6 timmar utan kylskåp


*Innehåller naturligt förekommande sockerarter. Innehåller sötningsmedel.

Njut av hemma!

Upptäck YoPROs proteinpuddingar

YoPROs proteinpuddingar har en len konsistens med ljuvlligt fylliga smaker. Njut av YoPROs proteinpuddingar efter träningen eller som ett mättande mellanmål.

  • 18g protein
  • Utan tillsatt socker*
  • 9 aminosyror inkl. BCAA
  • Låg fetthalt


*Innehåller naturligt förekommande sockerarter. Innehåller sötningsmedel.

YoPRO Proteinpudding Choklad

YoPRO Proteinpudding Choklad 180 g

YoPRO proteinpudding Cocolate passar perfekt efter träningen eller som ett mättande mellanmål. Proteinpuddingen innehåller mycket protein som bidrar till att bibehålla och öka muskelmassan, samt 9 aminosyror. Inget tillsatt socker och låg fetthalt.

YoPRO Proteinpudding Karamell

YoPRO Proteinpudding Karamell 180 g

YoPRO proteinpudding Caramel passar perfekt efter träningen eller som ett mättande mellanmål. Proteinpuddingen innehåller mycket protein som bidrar till att bibehålla och öka muskelmassan, samt 9 aminosyror. Inget tillsatt socker och låg fetthalt.

YoPROs proteinrika drickyoghurt

YoPRO Protein Drickyoghurt Jordgubb Hallon Laktosfri 300g

YoPROs proteinrika drickyoghurt Strawberry Rasberry passar perfekt efter träningen eller som ett mättande mellanmål! Den mjölkbaserade laktosfria proteindrycken innehåller mycket protein som bidrar till att bibehålla och öka muskelmassan, samt 9 aminosyror. Inget tillsatt socker och 0% fett.