Where taste feels good

Hälsans Kök

Vi tror att ju mer vi omfamnar vego, desto bättre kommer världen att bli. Vi är dedikerade till att skapa riktigt goda vegoprodukter som gör det superenkelt och gott att byta ut dina favoritmåltider till vegetarisk mat - så ta en gaffel, hugg in och njut!

Hälsans kök logotyp
Smak i varje tugga

Gott, snabbt och enkelt!

  • Vi tror att det bästa sättet att få fler att äta vegetariskt är att göra det riktigt gott och enkelt.
  • Vi har tagit fram produkter som gör det enkelt att byta ut kött utan att behöva kompromissa på kvalitet eller smakupplevelsen.
  • 2017 lanserade vi Filet pieces, en av vegohyllans mest sålda produkter. En storfavorit på grund av sin mångsidighet – ät den i grytor, wraps, till pastan. Middagen kan vara klar på bara några minuter!
  • Under 2022 lanserade vi vår nästa generations köttsubstitut med Crispy Mini Filet. Med en ny teknik imiterar strukuren kycklingkött ännu mer än någonsin tidigare. 
Bra för dig och bra för planeten

Mot en regernativ värld!

  • Det finns massor av sätt att ha ett positivt avtryck på vår planet, och ett av de enklaste är att äta mer vegatariskt!
  • Vi använder redan idag soja garanterat fri från skogsskövling, och den största delen av vår soja är odlad här i Europa.
  • För att ta ytterligare steg arbetar vi mot jordbruk som hjälper bönderna och jorden att blomstra tillsammans – känt som regenerativt jordbruk. Med fördelar som ökad jordhälsa, reducerade utsläpp, större biologisk mångfald och motståndskraftighet skapar vi en hållbarare värld.
Läs mer

Tips!

Vill du övertyga en köttätare om att vegovärlden kan smaka riktigt gott? Servera våra Cripsy Mini Filet utan att berätta att det inte är kött och se om de lyckas lista ut det. Vår chansning är att de inte  kommer ha en aning!