Låt doften sätta stämningen

En väldoftande nyhet - Essential Mist

Air Wick har gjort hem över hela världen väldoftande sedan 1943 och fortsätter att sudda ut gränserna mellan ute och inne med friska doftupplevelser inspirerade av allt som naturen har att erbjuda.

Air Wick logo

Dofter som definierar din personlighet och atmosfär

Ditt hem är det du kan se och känna, men hemmet kännetecknas också av dofter. Air Wick kan hjälpa dig att använda doft för att omvandla, stimulera och inspirera din hemmiljö. Air Wick® vill hjälpa dig skapa ditt hem och uttrycka vem du är med hjälp av doft. Vår breda produktportfölj inkluderar automatiska sprayer, Essential Mist diffusorer, aerosoler och mer.

Upptäck Air Wicks mångsidiga doftpalett

I takt med att årstiderna växlar så förändras även ditt hem. Air Wick® erbjuder en rik palett av dofter som gör det lätt att välja dofter för alla tillfällen, årstider, väderlekar och humör. Just Lavendel och blomdofter är de mest uppskattade dofterna i Sverige. Både lavendel och kamomill sägs lugna sinnena och har använts i århundraden för sina fenomenala egenskaper. Även ros har länge använts för att lugna och öka välbefinnandet. 

Doftens Roll i Vårt Hem och Välmående

Luftvårdskategorin är i förändring och från att ha varit ett sätt att ta bort dåliga lukter i till exempel hemmet, bilen och källaren så har vi börjat se hur vi kan använda dofter för att påverka känslan i vårt hem och i förlängningen vårt eget mående. Doft påverkar mer än vad vi tror och tiden är inne för att upptäcka hur du kan förgylla vardagen med rätt doft för just dig.

Air Wick Essential Mist Starter Kit

Air Wick Essential Mist Starter Kit Relaxing Lavender & Chamomile 20ml

Air Wick Essential Mist Aroma Relaxing Lavender & Chamomile Starterkit är en smidig doftspridare med modern design och naturliga eteriska oljor. Den är batteridriven (batterier ingår) och inkluderar en Relaxing Lavender & Chamomile doftrefill. Du kan justera doftens frekvens, och på lägsta inställning räcker refillen i upp till 45 dagar utan att behöva tillsätta vatten.

Air Wick Essential Mist Refill

Air Wick Essential Mist Refill Relaxing Lavender & Chamomile 20ml

Air Wick Essential Mist automatisk doftspridare fyller rummet med en mild, doftande mist blandad med naturliga eteriska oljor. Refillen räcker upp till 45* dagar - justerbar frekvens för doft. Refillerna är färdigblandade - inget vatten behöver tillsättas.

Air Wick Essential Mist Refill Calming Rose

Air Wick Essential Mist Refill Calming Rose 20ml

Air Wick Essential Mist automatisk doftspridare fyller rummet med en mild, doftande mist blandad med naturliga eteriska oljor. Refillen räcker upp till 45* dagar - justerbar frekvens för doft. Refillerna är färdigblandade - inget vatten behöver tillsättas.