Enkelt och gott

Deli’CHEESE

Deli’CHEESE erbjuder det enkla och bekväma sättet för att ge din matlagning den perfekta blandningen av ostar för en unik smakupplevelse som passar hela familjen!

Deli cheese.
Har du testat..

Den perfekta ostblandningen till din måltid!

Deli’CHEESE har skapat smakfulla blandningar av goda ostar som kommer från de bästa lokala producenterna över hela Europa. Här hittar du en otrolig mix av högkvalitativ och smakrik ost som är grovriven för en mer intensiv smakupplevelse!

Ostblocken mals i Deli’CHEESES produktionsanläggningar i Italien, hemligheten till den unika smaken är att större bitar av osten sparas än vad som oftast ses på marknaden.

Snabbt och lätt!

Smakfull variation till din dagliga matlagning

Vill du kombinera flera ostar till din gratäng, tacos eller annan smarrig måltid utan att köpa hela ostblock? Inga problem, Deli’CHEESE har lanserat riven ost med en unik ostblandning som kommer i en återförslutningsbar påse! 

Nya produkter från Deli’CHEESE hos ICA

Deli’CHEESE Cheddar Mix

Cheddar Mix - kombinerar den intensiva smaken av röd cheddar och den läckra smaken från vit cheddar till en härlig smakupplevelse, perfekt till gratinering och pasta.

Deli’CHEESE Tex Mex

Tex Mex - kombinerar den intensiva smaken av röd cheddar och den otroliga Montery Jack osten med en kryddig nypa av chipotlechili. Passar perfekt till tacos och fajitas.