Smaken av "Dolce Vita"

Galbani

Galbani har i 140 år bjudit på ett brett utbud av italienska smaker. Ta del av ett otroligt sortiment med utsökta ostar som är nummer 1 i Italien!

Galbani.
Visste du..

Lär dig mer om Galbani

1882 startade far och son Davide och Egidio Galbani ostproduktion i en liten by i Italien och grundade varumärket Galbani.

Det har varit många år av framgång och mycket produktion av ost, idag har Galbani ett brett utbud av italienska ostar. Alltifrån mozzarella, hårdostar och gorgonzola till mascarpone och ricotta.

 

Perfekt till bakning

Hemligheten bakom Galbanis perfekta Mascarpone

Konsistensen på Galbanis Mascarpone är så fast och rik att den allmänt anses vara den idealiska ingrediensen för den typiska italienska tiramisuen
Testa att hålla en sked full av Galbanis Mascarpone upp och ner, den är så kompakt och tjock att den inte trillar av skeden!

För att producera Mascarpone introducerade Galbani en unik dubbel uppvärmningsprocess som värmer upp osten på mindre än 30 sekunder. På så sätt får Galbanis Mascarpone sin perfekta fasthet och konsistens.

 

Produkter från Galbani hos ICA

Förpackningen Galbanis maskarpone.

Mascarpone

Galbanis traditionella recept ger osten en oemotståndlig krämighet och en mild härlig gräddig smak med lätt syrlighet. Osten används med fördel till krämiga desserter så som tiramisu eller klassiska middagar där mascarponen ersätter grädde.

Förpackningen Galbanis Ricotta.

Ricotta

Ricotta är en klassisk italiensk färskost. Galbanis ricotta har en fyllig, fräsch smak och har ett brett användningsområde. Passar utmärkt till pastarätter och desserter!