Bild laddas
En riktig smakupplevelse

Marabou Premium

Håll i hatten, Marabou Premium lanserar mörk choklad fylld med marsipan! Varsågod, unna dig ett litet premiumögonblick.

Handla Marabou choklad
Bild laddas
Färgstark maraboustork

Lär dig mer om Marabou

Marabous första chokladfabrik byggdes 1916 i Sundbyberg strax utanför Stockholm, på grund av kriget kom chokladproduktionen igång tre år senare 1919. Idag finns Marabou kvar i Stockholm, fast nu i Upplands Väsby under namnet Mondelēz Sverige.

Visste du att inspirationen till namnet Marabou kommer från en maraboustork? Fågeln blev även en stor del av designen på några av de första chokladförpackningarna.

Bild laddas
Till finsmakaren

Marsipan-älskare, denna kaka är till er!

Till vår stora glädje lanserar Marabou Premium nu en mörk chokladkaka fylld med marsipan! Ja ni hör ju, två fantastiska världar som förenas till en enastående Marabou chokladkaka. 

Choklad som får oss att säga Mmm...

Bild laddas
Hållbar kakao

Cocoa Life

Med erfarenhet kommer ansvar, under åren har Marabou lärt sig mer och mer om hur tillverkning av choklad bör skötas på bästa sätt. 

För att säkerställa hållbar försörjning av kakaobönor med hög kvalitet drivs ett långsiktigt initiativ kallat Cocoa Life. Visionen för Cocoa Life är att skapa bättre arbetsförhållanden och en bättre tillvaro för alla kakaobönder, deras familjer och samhällen.

Nya produkter från Marabou Premium hos ICA

Bild laddas

Marabou Premium marsipan

NYHET! – Marabou Premium marsipan är en fylld chokladkaka med marsipan och mörkt chokladöverdrag. Marabou Premium är en del av Cocoa Life, Mondelez Internationals program för hållbar kakaoproduktion.

Bild laddas

Marabou Premium fransk nougat

Marabou Premium Fransk Nougat är en fylld chokladkaka med fransk nougat och mörkt chokladöverdrag. Marabou Premium är en del av Cocoa Life, Mondelez Internationals program för hållbar kakaoproduktion.

Bild laddas

Marabou Premium apelsin

En mörk choklad med 70% kakao och smak av apelsin. Tillverkad av kakaobönor med högsta kvalité för en intensiv smakupplevelse. Marabou Premium är en del av Cocoa Life, Mondelez Internationals program för hållbar kakaoproduktion.

Bild laddas

Marabou Premium kakao 70%

Marabous bästsäljande klassiker! En mörk choklad med 70% kakao helt enkelt. Tillverkad av kakaobönor med högsta kvalité för en intensiv smakupplevelse. Marabou Premium är en del av Cocoa Life, Mondelez Internationals program för hållbar kakaoproduktion.

Bild laddas

Marabou Premium kakao 86%

En mörk choklad med hög kakaohalt – perfekt för chokladälskaren! Tillverkad av kakaobönor med högsta kvalité för en intensiv smakupplevelse. Marabou Premium är en del av Cocoa Life, Mondelez Internationals program för hållbar kakaoproduktion.

Bild laddas

Marabou Premium karamelliserad nöt

En mörk choklad med 70% kakao och smak av karamelliserade hasselnötter och mandlar. Tillverkad av kakaobönor med högsta kvalité för en intensiv smakupplevelse. Marabou Premium är en del av Cocoa Life, Mondelez Internationals program för hållbar kakaoproduktion.

Bild laddas

Marabou Premium lakris

En mörk choklad med 70% kakao och smak av lakrits. Tillverkad av kakaobönor med högsta kvalité för en intensiv smakupplevelse. Marabou Premium är en del av Cocoa Life, Mondelez Internationals program för hållbar kakaoproduktion.

Bild laddas

Marabou Premium mint

En mörk choklad med 70% kakao och smak av mint. Tillverkad av kakaobönor med högsta kvalité för en intensiv smakupplevelse. Marabou Premium är en del av Cocoa Life, Mondelez Internationals program för hållbar kakaoproduktion.

Bild laddas

Marabou Premium pekan & havssalt

En mörk choklad, 70% kakao med smak av pekan & havssalt. Tillverkad av kakaobönor med högsta kvalité för en intensiv smakupplevelse. Marabou Premium är en del av Cocoa Life, Mondelez Internationals program för hållbar kakaoproduktion.

Frågor och svar