En asiatisk smakupplevelse

Findus Wok

Findus Wokgrönsaker är klassikerna som gör smakresan till Asien både snabb och lättillgänglig. Den korta tillagningstiden gör dem till perfekta vardagshjältar och passar även till större sällskap.

Findus logga
Findus Wok

En smakrik hjälte i vardagen

Findus wokblandningar är fräscha, färgrika och krispiga grönsaker som enkelt gör din lunch och middag både lite nyttigare och mer spännande. De är perfekta att ha i frysen och smakar lika gott som bas för en asiatisk rätt, i soppor eller grytor, som tillbehör till ditt favoritprotein eller bara precis som den är.

Vietnam style

WOK Vietnam Style är en fräsch och färgglad wokblandning av tunt skivade grönsaker. Innehåller t.ex. bambuskott och sockerärter. Servera en vegetarisk variant med nudlar eller lägg till ett valfritt protein.

Classic Style

WOK Classic Style är en smakrik wokblanding med stora bitar och läckra orientaliska grönsaker som vattenkastanj och minimajs. Servera en vegetarisk variant med nudlar, ris eller tillsätt ett valfritt protein.

Thai Style

WOK Thai Style är en exotisk mix med strimlor av orange och gula morötter, lök, bönor, röd paprika, bambuskott, minimajs och kinesisk svamp. Passar framför allt bra till nudlar.

Zanju Style

WOK Zanju Style är en välkomponerad och färgsprakande wokblandning med krispiga grönsaker. Vitlöken och chilin gör att den blir en spännande och kryddstark wokblandning.