Bild laddas
En asiatisk smakupplevelse

Findus Wok

Findus Wokgrönsaker är klassikerna som gör smakresan till Asien både snabb och lättillgänglig. Den korta tillagningstiden gör dem till perfekta vardagshjältar och passar även till större sällskap.

Läs mer om Findus Wok
Bild laddas
Bild laddas
Findus Wok

En smakrik hjälte i vardagen

Findus wokblandningar är fräscha, färgrika och krispiga grönsaker som enkelt gör din lunch och middag både lite nyttigare och mer spännande. De är perfekta att ha i frysen och smakar lika gott som bas för en asiatisk rätt, i soppor eller grytor, som tillbehör till ditt favoritprotein eller bara precis som den är.

Bild laddas

WOK Classic

WOK Classic är en smakrik wokblanding med stora bitar och läckra orientaliska grönsaker som vattenkastanj och minimajs. Servera en vegetarisk variant med nudlar, ris eller tillsätt ett valfritt protein.

Bild laddas

WOK Thai

WOK Thai är en exotisk mix med strimlor av orange och gula morötter, lök, bönor, röd paprika, bambuskott, minimajs och kinesisk svamp. Passar framför allt bra till nudlar.

Bild laddas

WOK Zanju

WOK Zanju är en välkomponerad och färgsprakande wokblandning med krispiga grönsaker. Vitlöken och chilin gör att den blir en spännande och kryddstark wokblandning.