Festlig mat från 20-talet
För dig som vill gå all in och bjuda på tidstypisk mat från det levnadsglada 1920-talet.
Om en kris skulle inträffa är det bra att vara förberedd och ha varor hemma som klarar sig i minst en vecka. Men vad ska man ha hemma?
Vill du ha konkreta tips på vilka varor som är bra att ha hemma om krisen kommer? Ladda ner Röda Korsets checklista.
För dig som vill gå all in och bjuda på tidstypisk mat från det levnadsglada 1920-talet.
När matvaror inte längre gick att handla fritt då åt vi falsk kalvfärs till middag.
Kan man äta grön potatis? ICAs chefsdietist har svaret!
Här grottar vi ner oss i ämnet tillsatser - ICAs dietist svarar på våra frågor.
Här har vi dukat fram utsökta rätter från 50-talet.
Quinoa var nytt och fika innebar chailatte med mastodontkanelbullar.
Hur nyttigt är det egentligen att ånga maten?
Här har vi samlat tidstypiska recept och lite kuriosa från 1900-talets början.
Gymnastik, frisk luft och hälsosam mat var i fokus på 1930-talet. Och så var det poppis att hänga på mjölkbarer. Här bjuder vi på mathistoria och några klassiska rätter från ett årtionde som gick i sundhetens tecken.