Vad åt vi för mat på 40-talet
När matvaror inte längre gick att handla fritt då åt vi falsk kalvfärs till middag.
Om en kris skulle inträffa är det bra att vara förberedd och ha varor hemma som klarar sig i minst en vecka. Men vad ska man ha hemma?
Vill du ha konkreta tips på vilka varor som är bra att ha hemma om krisen kommer? Ladda ner Röda Korsets checklista.
När matvaror inte längre gick att handla fritt då åt vi falsk kalvfärs till middag.
För dig som vill gå all in och bjuda på tidstypisk mat från det levnadsglada 1920-talet.
Kan man äta grön potatis? ICAs chefsdietist har svaret!
Här grottar vi ner oss i ämnet tillsatser - ICAs dietist svarar på våra frågor.
Oavsett vad du är eller vad du kallar dig – så finns det många anledning att äta mer vego!
Quinoa var nytt och fika innebar chailatte med mastodontkanelbullar.
Gymnastik, frisk luft och hälsosam mat var i fokus på 1930-talet. Och så var det poppis att hänga på mjölkbarer. Här bjuder vi på mathistoria och några klassiska rätter från ett årtionde som gick i sundhetens tecken.
Snabbris, minutvisp och engångsförpackningar. Nu ska det gå snabbt att laga mat!