One pot med tortellini, pancetta och körsbärstomater

5
0
One pot med tortellini, pancetta och körsbärstomater

Laga mat på stormkök i naturen är enkelt om du använder det här receptet. En one pot pasta på tortellini, tomater och smakrik pancetta. Koka allt i en kastrull och måltiden på utflykten är klar att servera.

Skriv ut
One pot med tortellini, pancetta och körsbärstomater

Ingredienser

2 portioner
80 g
tärnad pancetta eller bacon
3 dl
vatten
390 g
pastasås basilika
4 dl
torkad tortellini (4 dl motsvarar ca 160 g)
250 g
körsbärstomater
-
svartpeppar

Serveringsförslag

hyvlad parmesanost
rostade pinjenötter
pesto

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat inklusive serveringsförslag.
Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2194 KJ / 524 kCal
Fett 33 g
Salt 4 g
Kolhydrater 35 g
Protein 19 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept