One pot med tortellini, pancetta och körsbärstomater

8
0
One pot med tortellini, pancetta och körsbärstomater

Laga mat på stormkök i naturen är enkelt om du använder det här receptet. En one pot pasta på tortellini, tomater och smakrik pancetta. Koka allt i en kastrull och måltiden på utflykten är klar att servera.

Skriv ut
One pot med tortellini, pancetta och körsbärstomater

Ingredienser

2 portioner
80 g
tärnad pancetta eller bacon
3 dl
vatten
390 g
pastasås basilika
4 dl
torkad tortellini (4 dl motsvarar ca 160 g)
250 g
körsbärstomater
-
svartpeppar

Serveringsförslag

hyvlad parmesanost
rostade pinjenötter
pesto

För alla

Innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Näringsvärdet är beräknat inklusive serveringsförslag.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2194 KJ / 524 kCal
Fett 33 g
Salt 4 g
Kolhydrater 35 g
Protein 19 g
Läs mer om näringsvärden

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Läs mer om klimatguiden

Testa liknande recept