Kavlis egen variant av pasta carbonara – snabblagat, krämigt och gott. Koka spagetti, lägg i ärtor mot slutet. Häll av och rör ner baconost. Peppra och servera. Vill du lyxa till det går det självklart bra att riva parmesan ovanpå.
Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj äggfri pasta.
Recept och bild i samarbete med Kavli.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Maria
10/11/2020Enkelt att tillaga! Blev för salt gjorde efter receptet. Avstå att salta i spagetti vattnet, idé mitt tips! Parmesan är ju dessutom också salt
Göran
10/6/2020Smaskigt även om jag missade att peppra. Använd färsk pasta så tar det inte mer än drygt 5 minuter.