Tonfisksallad med matvete & oliver

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Tonfisksallad med matvete & oliver

Lunch eller middag när du har bråttom eller är jättehungrig! Snabbt svänger du ihop en tonfisksallad med matvete och oliver. Du öppnar några burkar, lägger ihop och simsalabim - klart!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Tonfisksallad med matvete & oliver

Ingredienser

4 portioner
1   burk haricots verts (bönor) (à 400 g)
1   liten burk kärnfria oliver (à ca 290 g), gärna kalamata
2   burkar matvete (à 380 g)
2   burkar tonfisk med grillad paprika (à 185 g)
2 krm  salt
1 krm  svartpeppar

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: ersätt matvete med quinoa, ris, majs eller bönor.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kalorisnål tonfiskröra med bönor och sardeller
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tonfisk niçoise
Betyg 2.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tonfisksallad provencale
Betyg 2.8 av 5.
65 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grön bönsallad med matvete och valnötter
Betyg 3.3 av 5.
65 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fetaomelett och haricot vertssallad med dinkel matvete
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ljummen potatis- och tonfisksallad med bönor
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga