Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

UNDER 15 MIN | Medel

Tonfisksallad med matvete & oliver

Lunch eller middag när du har bråttom eller är jättehungrig! Snabbt svänger du ihop en tonfisksallad med matvete och oliver. Du öppnar några burkar, lägger ihop och simsalabim - klart!

Detta är ett recept från Buffé nr 6, 2010
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Låt haricots verts och kärnfria oliver, gärna kalamata, rinna av. Häll av och skölj matvete.
  2. Blanda bönor, oliver och matvete med tonfisk med grillad paprika. Smaka av med salt och svartpeppar.

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: ersätt matvete med quinoa, ris, majs eller bönor.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 burk haricots verts (à 400 g)
  • 1 liten burk kärnfria oliver (à ca 290 g), gärna kalamata
  • 2 burkar matvete (à 380 g)
  • 2 burkar tonfisk med grillad paprika (à 185 g)
  • 2 krm salt
  • 1 krm svartpeppar
Lägg till i inköpslistan

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer