Tonfisksallad med matvete & oliver

3
0
Tonfisksallad med matvete & oliver

Lunch eller middag när du har bråttom eller är jättehungrig! Snabbt svänger du ihop en tonfisksallad med matvete och oliver. Du öppnar några burkar, lägger ihop och simsalabim - klart!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010

Tonfisksallad med matvete & oliver

Ingredienser

4 portioner
1 burk haricots verts (bönor) (à 400 g)
1 liten burk kärnfria oliver (à ca 290 g), gärna kalamata
2 burkar matvete (à 380 g)
2 burkar tonfisk med grillad paprika (à 185 g)
2 krm salt
1 krm svartpeppar

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: ersätt matvete med quinoa, ris, majs eller bönor.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer