Tonfisksallad med matvete & oliver
![Tonfisksallad med matvete & oliver](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_21432/cf_259/tonfisksallad_med_matvete___oliver.jpg)
Lunch eller middag när du har bråttom eller är jättehungrig! Snabbt svänger du ihop en tonfisksallad med matvete och oliver. Du öppnar några burkar, lägger ihop och simsalabim - klart!
Ett recept från:
Buffé nr 6, 2010
![Tonfisksallad med matvete & oliver](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_21432/cf_259/tonfisksallad_med_matvete___oliver.jpg)
Ingredienser
4 portioner
1 burk haricots verts (bönor) (à 400 g)
1 liten burk kärnfria oliver (à ca 290 g), gärna kalamata
2 burkar matvete (à 380 g)
2 burkar tonfisk med grillad paprika (à 185 g)
2 krm salt
1 krm svartpeppar
För alla
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: ersätt matvete med quinoa, ris, majs eller bönor.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer