Pumpor kan bli riktigt stora, det är inte ovanligt med exemplar som väger 50 kilo. Pumpan delas, kärnas ur och den svampiga väven tas bort. Pumpans kött kan du sedan rosta, ugnsbaka, göra soppa och efterrätter av. Pumpakärnor är goda att rosta och ha över maten, eller på bröd. Njut av pumpan!
Visar recept
Laga en god vegansk måltid på söndag samtidigt som d...
Baka kakor till halloween! Kusliga spindelkakor gör...
Spöken, fladdermöss och pumpor. Här hittar du ryslig...
Ta vara på pumpans nyttiga innehåll och gör massor a...
Halloween förknippas inte bara med läskiga monster,...
Här är inspiration som gör att du kan förse barnen m...
Kolla in vår guide över vilken typ av låda som passar vid vilket tillfälle.
Hur får du grönsakerna att hålla längre? Vad kan du laga på dina matrester? Vi har samlat all matsvinnsinspiration här.
På Apotek Hjärtats e-handel finns hela sortimentet tillgängligt. Fri frakt & leverans dit du vill.