Rostad pumpa

Betyg 4.9 av 5.
12 personer har röstat
0
Rostad pumpa

Pumpa i ugn med chili och vitlök är ett gott sätt att tillaga butternutpumpa. Den rostade pumpan kan du sedan servera som tillbehör till din måltid eller använda som ingrediens i allt från gryta till soppa eller på pizza.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2023

Rostad pumpa

Ingredienser

8 portioner
1 kg  butternutpumpa
1   vitlöksklyfta
1   röd peppar (chili)
1/2 dl  rödvinsvinäger
2 msk  olivolja
1 msk  lönnsirap
1 tsk  salt
1 krm  svartpeppar

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Detta recept är från Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan, via länken får du tips på vad du kan använda den rostade pumpan till.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.9 av 5.
12 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Pumpacheesecake med lönnsirap
Betyg 3.9 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Rostad pumpa med belugalinser, svamp och tahinisås
Betyg 4.3 av 5.
34 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pumpa med pistagenötter och dulche de leche
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pumpapasta med valnötter och brynt smör
Betyg 3.4 av 5.
7 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Pumpapaj med lagrad ost och fröströssel
Betyg 4.7 av 5.
27 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Pizza med salami, silverlök och pumpasallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga