Mustiga, höstiga smaker samsas i vår pumpasoppa med sting. Servera med nygräddat bröd och lite extra färskriven ingefära.
Kontrollera ingrediensförteckningen på buljongtärningen.
Fri från ägg, gluten, laktos och mjölkprotein.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Det krävs mycket mer pumpa än vad som anges i receptet. Soppas blir alldeles för blaskig annars.
Astrid
2022-11-18Tyckte den blev lite söt, men la till sambal oelek och lime för lite extra sting och fräschhet! Använde buljongtärning men inte vattnet till då jag och mina gäster alla föredrar lite tjockare soppa!
Ella
2022-09-19Hej! Skulle ni rekommendera att göra denna soppa dagen innan man ska bjuda på/äta den? Eller blir det inte bra att kyla den och sen värma innan servering?
Åsa
2020-10-29Hej Åsa! Det går bra att laga soppan dagen innan. Den kan bli tjockare när den fått stå. Så värm upp soppan och späd med lite mer buljong om du vill få den lösare. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-10-29