Hoppa till sidans innehåll

Enkla och krämiga pastarätter. Det är enligt oss något man definitivt inte kan få nog av. Håller du med? Då är dessa 5 smarriga pastarecept för dig.

I samarbete med Philadelphia

5 enkla och krämiga recept

 • Spaghetti carbonara med färskost

  Spaghetti carbonara med färskost

  Enkel och kräääämig variant av allas vår favorit spaghetti carbonara. En klassisk vardagsrätt som du slänger ihop på under 30 minuter och lätt går hem även hos kräsna familjemedlemmar. Krämigheten står färskosten för!

  - Spaghetti carbonara med färskost

  Spara

 • Enkel och krämig pasta med prosciutto och tomat

  Enkel och krämig pasta med prosciutto och tomat

  Riktigt snabb och krämig pasta med färskost, prosciutto och tomat. Den här rätten går att variera i oändlighet genom att variera topping. Detta recept bjuder på tre alternativ. En med kött, en med fisk och en vego.

  - Enkel och krämig pasta med prosciutto och tomat

  Spara

 • Krämig pasta caprese

  Krämig pasta caprese

  Tänk dig pasta, tomat, mozarella, grädde, färskost med örter, parmesanost och färsk basilika. Tänk dig alla dessa ingredienser i en ugnsform som riktigt får götta ihop sig till en härlig pastagratäng à la caprese. Middagen är serverad och den är kräääämig!

  - Krämig pasta caprese

  Spara

 • Ramen med räkor och färskost

  Ramen med räkor och färskost

  Ramen har varit en minst sagt trendigt rätt på sistone, och vi är inte direkt dem som tackar nej till en extra krämig variant med färskost, räkor och grönsaker. Variera proteinet efter smak och toppa med ägg, chiliflakes och en klick färkost. Mums!

  - Ramen med räkor och färskost

  Spara

 • Krämig pasta med citronkyckling

  Krämig pasta med citronkyckling

  Svårt att bestämma vad du ska äta till middag? Vad sägs om en enkel pasta med citronkyckling som du slänger ihop på 20 minuter? Krämigheten och smaken kommer från färkost smaksatt med vitlök och örter. Smaklig spis!

  - Krämig pasta med citronkyckling

  Spara