Supergod, grön variant på mac’n cheese som blir precis perfekt krämig och mättande av både broccoli, purjolök och spenat. Toppa gärna med pumpakärnor för extra krisp vid servering.
Innehåller gluten och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av mozzarella och mjölk.
Gör äggfri: välj äggfri pasta. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym t ex parmigiano reggiano.
Osten kan innehålla löpe.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Lite smaklöst tyckte jag, men tryffelolja gjorde susen!
Viktoria
2023-05-03Väldigt gott, hela familjen tyckte om det. Tog vanligt ströbröd istället för panko och det funkade också. Tycker man kan använda hela citronen istället för bara halva.
Terese
2023-03-29Den är jättegod! Jag tog sparris istället för broccoli båda ser ut som små träd det blev jättebra
Alexandra
2022-04-07