Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Du klarar det!

Anmäl dig till

ICA-klassiker

Hört talas om En Svensk Klassiker? Låter det kul, men lite väl tufft? Gör en ICA-klassiker i stället! Du springer 30 kilometer, skidar 90 kilometer, cyklar 300 kilometer och simmar 3 kilometer. Fast du gör det på dina egna villkor och blir belönad längs vägen! Just nu pågår skidmomentet.

Du anmäler dig och registrerar din aktivitet på icaklassikern.se

 

OBS! Vi rekommenderar samtliga att använda webbläsaren Google Chrome för att anmäla sig till ICA-klassikern och även vid registrering av aktivitet.

Du med ICA-kort kan delta och anmälningsavgiften är 50 kronor. Ångerrätt enligt distansavtalslagen gäller, vilket innebär att du kan ångra dig inom 14 dagar och få pengarna tillbaka. 

Häng med på ICA-klassikern

 

Detta är ICA-klassikern

Att göra En Svensk Klassiker innebär att du under en tolvmånaders period genomför fyra klassiska långlopp: Vansbrosimningen (världens största open water-lopp), Lidingöloppet (världens största terränglopp), Vasaloppet (världens största längdskidlopp) och Vätternrundan (världens största cykellopp).  

ICA-klassikern består av samma grenar och samma sträckor. Skillnaden är att du har flera veckor på dig för varje moment. Din närmaste skog, grusväg och simhall hjälper dig att kilometer för kilometer närma dig målet. Alla moment innehåller flera varianter som påminner om ursprungsgrenen, för att du ska kunna delta oavsett väder och förkunskaper. 

Registrera aktivitet på icaklassikern.se

Registrera dig, håll koll på datum och fyll i dina prestationer på icaklassikern.se Här kan du också se alla dina belöningar.

Aktuellt moment! Vasaloppet – Skidor/Stavgång 90 kilometer: Mellan den 15 januari - 18 mars 2018

Här genomför du det 90 kilometer långa Vasaloppet*, precis var och när du vill. Även om snön smälter bort finns flera alternativ!

*Du som har koll på En Svensk Klassiker vet att man i skidmomentet kan välja mellan Vasaloppet 90 kilometer och Engelbrektsloppet 60 kilometer. Men vi vill våra kunders bästa, därför har vi i ICA-klassikern valt den lite tuffare Vasaloppsdistansen.

Välj mellan: Längdskidor, stavgång, crosstrainer, rullskidor, rollerblades och kälke med stavar. 

Vätternrundan – Cykling 300 kilometer: Mellan den 2 april - 30 juni 2018

Under cykelmomentet avverkar du Vätternrundans 300 kilometer. Om du tar cykeln till och från jobbet, går på ett par spinningpass eller cyklar iväg på en och annan härlig utflykt märker du nog att kilometrarna passerar i högre takt än väntat!

Välj mellan: Vanlig cykel, spinning, testcykel och armcykel. 

Vansbrosimningen – Simning 3 kilometer: Mellan den 1 juli - 31 augusti 2018

Vansbrosimningens 3 kilometer mellan den 1 juli - 31 augusti har du på dig att klara detta. Förhoppningsvis har de svenska utomhusvattnen nått en behaglig temperatur när det är dags, men är du inte sugen på att doppa dig finns det förstås fler alternativ än inomhuspoolen!

Välj mellan: Simning, kajak och roddmaskin. 

Lidingöloppet – Löpning/Gång 30 kilometer: Mellan den 1 september - 30 november 2018

Ta dig igenom Lidingöloppets 30 kilometer. Kom ihåg att det är ditt tempo som gäller! Använd en stegräknare och räkna vardagssträckorna, eller ge dig ut i motionsspåret och plocka flera kilometer på samma gång.

Välj mellan: Löpning, joggning, gång, rullstol och löpband.

 

Bli belönad längs vägen!

Genom att investera tid och energi i din hälsa har du otroligt mycket att vinna. Framför allt är chanserna väldigt stora att du får ett friskare och längre liv. Men vi har också laddat ICA-klassikern med erbjudanden. Dessutom kan du tävla om finfina priser.” 

Se alla erbjudanden som ingår i ICA-klassikern.