Fotbollsmellis!

Bra mellanmål för barn

Har du en fotbollsspelare där hemma? Hjälp ditt barn till roligare spel − packa ner en smarrig fotbollsmellis! Här är tips på goda nyttigheter som klarar både väntan och transporter.

6 bra fotbollsmellis

 • Bärbollar med nötter och solrosfrön

  Bärbollar med nötter och solrosfrön

  Betyg 3.7 av 5.
  20 personer har röstat
  Receptet har 2 kommentarer.

  Saftiga bärbollar med nötter, bär, frön och fiberberikade havregryn. Gör en sats extra, för de kommer garanterat att gillas av fler spelare än din …

  Bärbollar med nötter och solrosfrön
 • Hallon- och blåbärssmoothie med havregryn

  Hallon- och blåbärssmoothie med havregryn

  Betyg 3.4 av 5.
  55 personer har röstat
  Receptet har 1 kommentarer.

  Supersmarrig hallon-och blåbärssmoothie som ger extra spring i benen! Havregryn bidrar med mättnad, banan med sötma och energi. Ta med till planen i en termos.

  Hallon- och blåbärssmoothie med havregryn
 • Träningsmix med kanelknäcke

  Träningsmix med kanelknäcke

  Betyg 3 av 5.
  2 personer har röstat
  Receptet har 1 kommentarer.

  Träningsmix med kanelknäcke är ett nyttigt fotbollsmellis som ger snabb energi. Mixen är enkel att göra – du rostar nötter och mandlar, blandar sedan med torkade bär och bitar av kanelknäcke.

  Träningsmix med kanelknäcke
 • Äppelmuffins med kokos

  Äppelmuffins med kokos

  Betyg 2.7 av 5.
  212 personer har röstat
  Receptet har 6 kommentarer.

  Hur låter saftiga och hälsosamma äppelmuffins? Med stora vita bönor i smeten blir de extra matiga och proteinrika. Kokos och rostade hasselnötter ger extra mums!

  Äppelmuffins med kokos
 • Plättar - perfekt plättsmet

  Plättar - perfekt plättsmet

  Betyg 3.9 av 5.
  1836 personer har röstat
  Receptet har 40 kommentarer.

  Vilken fotbollsspelare älskar inte pannkakor eller plättar? Tips! Gör pannkakor och fyll dem med skivade bananer och kokosflingor. Linda in i folie.

  Plättar - perfekt plättsmet
 • Sportdryck med ingefära och citron

  Sportdryck med ingefära och citron

  Betyg 3.4 av 5.
  41 personer har röstat
  Receptet har 4 kommentarer.

  Boosta energin med denna friska sportdryck med citron och ingefära. Drycken är god, nyttig och går snabbt att svänga ihop. En perfekt törstsläckare när du ska träna!

  Sportdryck med ingefära och citron
Samarbeten & sponsring

Vi satsar på unga fotbollsdrömmar

Om vi satsar på nästa generations fotbollsspelare finns det mycket att vinna i det långa loppet. Inte bara när det gäller matcher och mästerskap utan även i form bättre hälsa, större samhörighet och ökat välmående. Därför är vi på ICA nationell partner till Svenska Fotbollförbundet där vi kan vara med och göra skillnad på fler konkreta sätt.

Landslagets fotbollsskola
ICA sponsrar Landslagets fotbollsskola som är Sveriges största fotbollsskola. Här får barnen genom lokala föreningar möjlighet att spela boll i fem dagar under sommaren. Initiativet engagerar årligen runt 55 000 barn, spelare och ledare samt cirka 600 föreningar.

Rätt energi för både ungdomar och föräldrar
ICA har självklart störst möjlighet att hjälpa nästa generations fotbollsspelare genom sin stora kunskap kring goda matvanor. Här hjälper vi till med tips och råd om hur man kan äta bättre när man tränar och fördelarna med att ha en aktiv livsstil.

Damlandslaget och ungdomar
Elitspelarna i landslaget är viktiga förebilder för alla unga som spelar över hela Sverige. Genom att skapa mötesplatser mellan de två grupperna kan vi lyfta både intresset för sporten och också ge näring åt drömmarna hos framtidens fotbollsstjärnor.

Lokal sponsring
De lokala ICA-handlarna står för det mest direkta engagemanget hos oss genom att stötta lokala fotbollsklubbar runt om i hela Sverige. Under damernas landskamper i Sverige ordnas aktiviteter runt matcherna på närmaste ICA-handlare.

Ta reda på mer om ICAs samarbeten

Artiklar (1561)

Maxa energin!

Gör egna bars

Perfekt både som mättande mellanmål eller en riktig energiuppladdning innan träningen

Livets frukt!

Mellistips med äpple

Här finns flera olika varianter på gott och mättande mellanmål med äpple.