Haka på den senaste trenden – att baka pizza på blomkål! Perfekt för alla som vill äta mindre kolhydrater, är glutenintoleranta eller bara vill göra en riktigt mumsig pizza med fyllig smak. Vad du toppar blomkålspizzan med väljer du själv, men vi gillar italiensk topping. Här får du små härliga pizzor som passar som plockmat eller kanske en matig förrätt.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2016
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri mozzarella.
Innehåller mjölkprotein och ägg.
Osten kan innehålla löpe.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Peter
2022-11-26supergoda
Erica
2022-09-23Hej! Skulle vilja prova men har ingen micro, kan man få motsvarande resultat med ugn eller spis?
Redaktionen ICAse
2022-09-23Hej Erica! Det går bra att koka blomkålsriset i en kastrull istället för att micra det. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina
Caroline
2022-01-25Älskar den här pizzabottnen har gjort den i flera år .