Hoppa till sidans innehåll

Vad har dessa gratänger och one pot pasta gemensamt? Jo, förutom att de är supergoda och smidiga att tillaga så innehåller de färdigsoppa som sås och smakförhöjare för att göra det hela ännu enklare. Perfekt om du har soppa hemma som du vill göra något lite matigare av.

I samarbete med KELDA® SOPPOR Text: Isabelle Pedersen

 • Potatis- och svampgratäng med kyckling och haricots verts

  Potatis- och svampgratäng med kyckling och haricots verts

  God och krämig potatis- och svampgratäng som görs enkelt med färdig svampsoppa. Potatisgratängen som också innehåller purjolök och färska champinjoner blir härligt krämig och får extra fin svampsmak av den färdiga soppan. Servera gratängen till stekt kyckling och bönor som vänds i persilja.

  - Potatis- och svampgratäng med kyckling och haricots verts

  Spara

 • Krämig one pot pasta med tomat, vitlök och valnötter

  Krämig one pot pasta med tomat, vitlök och valnötter

  Tillaga allt i samma kastrull. Snabbt, smidigt och framförallt enkelt, förutom att det blir supergott. Låt pastan koka i tomatsoppa med lite vitlök. Rör ner ärtor, mascarpone och spenat i kastrullen. One pot pastan toppar du till sist med parmesanost och krispiga valnötter.

  - Krämig one pot pasta med tomat, vitlök och valnötter

  Spara

 • Lax i ugn med tomat och dill

  Lax i ugn med tomat och dill

  Bästa och enklaste fiskgratängen, på kort tid gör du en god och krämig lax i ugnen. I botten på formen läggs dill och tomater och med hjälp av den färdiga soppan får du till en fin smak på såsen av vitt vin och skaldjur. Toppa laxbitarna med prästost och tillaga i ugnen.

  - Lax i ugn med tomat och dill

  Spara