Hot tuna melt

Vill du ha en perfekta tonfiskmacka? Krämig tonfiskröra med hetta från jalapeños tar tillsammans med cheddarost och saltgurka plats mellan två skivor surdegsbröd och steks gyllene tills osten smält. Hot tuna melt är värmande, enkelt och ljuvligt gott – het comfort food när den är som bäst!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2022

Ingredienser
4 portioner
2 - 3 msk hackad inlagd jalapeño
1 selleristjälk
4 saltgurkor
2 förp tonfisk i vatten (à ca 170 g)
1 dl majonnäs
salt
12 skivor cheddarost
8 skivor surdegsbröd
ca 2 msk smör
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2135 KJ / 510 kCal
Fett36 g
Salt2 g
Kolhydrater27 g
Protein21 g
Kommentarer
Funkar toppen med Hooked Toonish 👌
Oskar
2025-02-13Hela familjen uppskattade det, vi valde också att hacka ner gurkan i röran och bytte ut sellerin (vi fick inte tag på någon) mot purjolök, det funkade väldigt bra men kan tänka mig att sellerins textur tillfört något även om löken kompletterade bra smakmässigt.
Anna
2025-01-08Enkelt och super gott!
Josefine
2024-12-21