Dig ska vi skämma bort!

Bonus och förmåner för dig som stammis

Hurra! Som stammis vill vi att du ska få det lilla extra. Allt från finfina priser på utvalda varor och rabatter hos våra partners, till smarta vardagstjänster som gör ditt liv lite enklare.

Ta klivet på stammisstegen

Poäng på det du handlar

Som stammis på ICA får du poäng på allt* du handlar hos oss, som sedan kan förvandlas till bonus. Är du medlem eller kund hos Apotek Hjärtat, ICA Försäkring och ICA Banken kan du samla stammispoäng eller bonus även där.

Så samlar du poäng
För dig

Schyssta stammispriser

Vi erbjuder dig alltid extra bra priser. För att göra din upplevelse som stammis personlig och värdefull vill vi ge dig så relevant och personligt anpassad kommunikation och erbjudanden som möjligt, exempelvis baserat på vad du handlar och vad vi tror att du gillar. Glöm inte att visa att du är stammis i kassan, så får du erbjudanden vi tror passar just dig.

Visa våra bra priser
Få koll på din bonus!

Spara som en stammis

Som stammis har du stora möjligheter att stärka upp din ekonomi. Är du även medlem hos Apotek Hjärtat, eller kortkund hos ICA Banken och ICA Försäkring så får du ännu mer stammispoäng och bonus. Och du kan även få rabatter på bolåneräntor, extra bonus på försäkringar och annat som ger mer pengar över varje månad. Det tjänar du på.

Få koll på poängen!
Enkelt för dig, bra för miljön!

Digitala kvitton i Kivra

Som stammis på ICA kan du få dina kvitton digitalt i Kivra. Det är superenkelt, ladda ner Kivras app och anslut till kvittotjänsten. Poff, klart!

Fixa digitala kvitton
Sveriges största matmagasin

Du får Buffé på köpet!

Vem tackar nej till en stor dos matinspiration? Om du som stammis handlar över 1 500 kronor per månad får du vår mattidning Buffé på köpet. Välj själv om du vill få hem tidningen i brevlådan eller läsa den digitalt.

Bläddra i tidigare nummer
Utvalt för dig som stammis

Rabatter och erbjudanden från våra partners

Som stammis på ICA får du alltid extra bra priser på nöjen, resor och boenden. Dessutom kan du få extra bonus om du ansluter till någon av våra partners smarta vardagstjänster. 

Visa aktuella erbjudanden
Lätt som en plätt

Smart och smidig självscanning

Du som är stammis och har ett ICA-kort eller appen ICA kan smidigt använda vår självscanner. Förutom att du slipper köer och att plocka upp varorna på bandet, så har du hela tiden koll på hur mycket du handlar för.

Läs mer om självscanning
Förenklar din matvardag

Vår populära app - bara för dig som stammis

Som stammis kan du använda vår app. I appen hittar du snabbt och enkelt aktuella erbjudanden, kan skapa smarta inköpslistor och ser ditt saldo. Självklart bjuds du även på massor av härlig matinspiration och goda recept.

Mer om ICA-appen

Vanliga frågor om bonus och förmåner på ICA