Krämig carbonara
En härligt krämig carbonara med krispigt stekt bacon, parmesanost och len grädde som toppas att nymalen svartpeppar och rucola. Lika god en fredagskväll eller som till lyxlunch på helgen.
Ingredienser
4 portioner
4 port spaghetti
2 förp bacon (à 140 g)
4 ägg
1 dl vispgrädde
2 dl riven parmesan
1/2 tsk salt
2 krm nymalen svartpeppar
Till servering
65 g rucola
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3132 KJ / 747 kCal
Fett46 g
Salt3.6 g
Kolhydrater49 g
Protein33 g
Kommentarer
Grynig?
Madeleine
2024-12-11Tror alla ni som tycker den blir dålig bara är riktigt skit på att laga mat :)
Gabriel
2024-12-09Kunde inte sluta äta! Så gott
Melissa
2024-12-09