Krämig carbonara

712
49
Krämig carbonara

En klassisk, krämig carbonara med parmesanost, ruccola och den finaste svartpepparn – Tellicherry! Lika god en fredagkväll tillsammans med ett gott glas vin som till lyxlunch på helgen.

Skriv ut
Krämig carbonara

Ingredienser

4 portioner
500 g
färsk spaghetti
2
paket bacon (klippt i 2 cm bitar)
4
ägg
1 dl
vispgrädde
2 dl
riven parmesanost
1/2 tsk
salt
2 krm
nymalen Tellicherry svartpeppar

Till servering

70 g
rucola
4
äggulor

För alla

Innehåller ägg och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfri pasta.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde.

Recept och bild från Santa Maria.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

712

Kommentarer

Eric

2/26/2021

Är inte detta falsk marknadsföring?

Redaktionen ICAse

2/26/2021

Hej Eric! Vi får nog ta bollen och springa vidare med den... 😉 Vi uppskattar ditt engagemang i grädde eller inte grädde frågan. ❤ Under tiden vi letar efter målet så kan du kika på detta recept utan grädde https://www.ica.se/recept/akta-carbonara-utan-gradde-726730/ och vi hoppas att du gillar det! Hälsningar Elina

Eric

2/26/2021

Det här är ingen Carbonara utan pasta med baconsås. Argumentet att det är ett annat sätt göra funkar inte med en så klassisk rätt. Jag tar inte upp en fotboll och springer med den med argumentet att det är ett annat sätt att spela sporten på.

Jonas

2/24/2021

Så jäkla gott.

Testa liknande recept