Enklare planering, enklare vardag

Inköpslistan

Kom i gång med Sveriges bästa inköpslista för mat! Skapa checklista, dela, samarbeta och gör din vardag enklare med alla smarta funktioner. Inköpslistan finns både till iPhone och Android i ICAs app eller online på ica.se.

Kom igång

Skapa en inköpslista

Vår inköpslista är en digital och interaktiv lista för att handla mat. Att komma i gång är busenkelt. Du hittar ICAs inköpslista som en egen flik i ICA appen – klicka på ”Skapa ny inköpslista” och du är i gång! Lägg till allt du behöver, justera mängd eller antal, och du har en lista som är redo att handlas. Har du inte ICA appen kan du ladda ned den till iOS eller Android via länkarna ovan. Du hittar även inköpslistan på ica.se.

Dela inköpslista

Samarbeta och dela inköpslista

Med ICAs inköpslista har det aldrig varit enklare att samarbeta när det kommer till att skapa gemensamma inköpslistor och handla mat. Inköpslistorna delas sömlöst med alla medlemmar i hushållet som också delar stammiskonto.  En gemensam inköpslista kan även delas med användare utanför hushållet i form av sms, e-post, och andra meddelandetjänster. Utanför stammiskontot är det dock inte längre en interaktiv checklista som delas.

Att bjuda in någon till sitt stammiskonto görs under dina inställningar på Gemensamt stammiskonto på webben.

Mobilkamera

Scanna med mobilen

Trött på att behöva skriva in varje produkt? Använda mobilens kamera för att scanna av streckkoden på varor du vill lägga till i inköpslistan! Perfekt när man går igenom kylskåpet och hittar halvtomma förpackningar. Denna funktion är exklusiv till inköpslistan i appen. Du hittar funktionen nere i högra hörnet, knappen bredvid sökfältet när du har en öppen lista.

Självscanning

Självscanna i butik

Se och checka av dina listor när du självscannar. Alla inköpslistor inom samma stammiskonto finns även tillgängliga i scanna-handtagen i de butiker som erbjuder självscanning. När du scannar dina egna varor i butiken kan du enkelt följa din lista och bocka av varorna allt eftersom – supersmidigt och snabbt sätt att klara av handlingen utan att glömma något! Att storhandla sin inköpslista i butik har aldrig varit enklare.

Sortera

Sortera efter kategori och butik

Hitta snabbaste vägen i din ICA butik när du väljer att sortera din inköpslista efter kategori och den butik du vill handla i. Ett mycket effektivt sätt att förenkla handlingen och spara tid när du slipper springa fram och tillbaka.

Recept

Lägg till från recept

Ser du ett recept på ica.se eller i appen som du gillar? Klicka och lägg till det direkt i inköpslistan! Om du redan har några av ingredienserna hemma så klickar du enkelt ut dem innan du lägger till receptet. Länk till receptet hittar du sedan längst ned i din inköpslista.

Favoritvaror

Spara dina favoritvaror

Varför börja om från början varje gång? Spara dina favoritvaror och bli klar på nolltid! Dina sparade varor finns under sin egen flik i inköpslistan. De varor du väljer ut som favoriter kan sedan användas som grund när du skapar nästa inköpslista. Perfekt när du behöver några exempel för att komma igång! Har du inga favoriter än föreslår appen några att börja med.  Funktionen finns endast i inköpslistan i ICA appen.

Erbjudande

Lägg till dina erbjudanden

Glöm inte bort ett erbjudande! Nu kan du enkelt lägga till både personliga och butikens erbjudanden direkt i inköpslistan. Dina erbjudanden hittar du både i appen och på ica.se.

Påminnelser

Påminnelser

Påminner om vad du troligtvis behöver fylla på med hemma – när du behöver det! Supersmidigt att kunna se och checka av samtidigt när du skapar din nästa inköpslista.

ICAs inköpslista finns både i ICAs app och på ica.se. Endast inköpslistan i appen har samtliga funktioner. I appen hittar du inköpslistan som en egen flik i menyn längst ned, klicka på inköpslistan och du får valet att skapa en ny lista. Du hämtar appen på:

Apple App Store för iOS
eller 
Google Play för Android

Här finns webbversionen av inköpslistan.