Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

Raw food!

Raw food bollar –

6 nyttiga recept

Raw bollar kan ätas som dessert, träningssnacks, lördagsgodis – ja, i princip när och var som helst. Här är sex supersmarriga varianter som är späckade med frukt, nötter och andra energirika nyttigheter.

 • Apelsin- och aprikosbollar

  Boosta hälsan och energin med de här nyttiga och supersmarriga apelsin- och aprikosbollarna, rullade i hackade pumpakärnor. Raw bollar när de är som godast!

  Recept på Apelsin- och aprikosbollar

 • Choklad- och kaffebollar

  Sugen på en choklad- och kaffeboll efter maten? Dessa godingar innehåller även pumpakärnor, kokos, torkade dadlar och honung. En nypa salt lyfter smakerna.

  Recept på Choklad- och kaffebollar

 • Hasselnötsbollar

  Mixa skalade hasselnötter, torkade fikon, kakao och lite salt. Forma till bollar, rulla dem i lingonpulver och skjuts in i kylen. Så där! Dina hasselnötsbollar är klara.

  Recept på Hasselnötsbollar

 • Ingefärs- och limebollar

  Syrliga raw bollar med sting! Du gör dem av riven ingefära, lime, kokos, sesamfrön och dadlar. Ta en tugga och fyll på med vitaminer, mineraler och energi.

  Recept på Ingefärs- och limebollar

 • Jordnötsbollar

  Fyra ingredienser, lite kokos på toppen – det är allt som krävs för att göra dessa gudomligt goda och nyttiga jordnötsbollar. Perfekta som energirikt mellanmål!

  Recept på Jordnötsbollar

 • Lakritsbollar

  Älskar du lakrits? Då är detta receptet för dig! Du gör lakritsbollarna av fänkålsfrön, cashewnötter, lakritspulver, torkade dadlar, vatten och salt. Rulla dem gärna i frystorkade hallon.

  Recept på Lakritsbollar

Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer