Kanelbollar med dadlar
Vill du undvika vitt socker, men ändå njuta av god fika? Då tycker vi att du ska prova dessa kanelbollar med kakao och dadlar till kaffet. De är lätta att göra och hur smaskiga som helst. Gör en dubbel sats till jul – det kommer gå åt!
Ingredienser
ca 16 portioner
2 dl havregryn
150 g torkade kärnfria dadlar
1 tsk kanel
2 krm flingsalt
ca 2 msk vatten
2 1/2 msk kakao
För alla
Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj havregryn framställda av ren havre.
Näringsvärdet är beräknat per styck.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi212 KJ / 50 kCal
Fett0.6 g
Salt0 g
Kolhydrater10 g
Protein1 g
Kommentarer
Ingredienser??
Cecilia
2024-09-08Ingredienser?
Linda
2024-08-27Ser inte ingredienserna
Tuula
2024-08-21