Kanelbollar med dadlar

Betyg 4.3 av 5.
140 personer har röstat
20
Kanelbollar med dadlar

Vill du undvika vitt socker, men ändå njuta av god fika? Då tycker vi att du ska prova dessa kanelbollar med kakao och dadlar till kaffet. De är lätta att göra och hur smaskiga som helst. Gör en dubbel sats till jul – det kommer gå åt!

Kanelbollar med dadlar

Ingredienser

ca 16 portioner
2 dl  havregryn
150 g  torkade kärnfria dadlar
1 tsk  kanel
2 krm  flingsalt
ca 2 msk  vatten
2 1/2 msk  kakao

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: välj havregryn framställda av ren havre.

Näringsvärdet är beräknat per styck.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.3 av 5.
140 personer har röstat

Kommentarer

Ingredienser??

Cecilia

2024-09-08

Ingredienser?

Linda

2024-08-27

Ser inte ingredienserna

Tuula

2024-08-21

Näringsvärde per portion

Energi212 KJ / 50 kCal
Fett0.6 g
Salt0 g
Kolhydrater10 g
Protein1 g

Testa liknande recept

Chokladbollar (glutenfria)
Betyg 4.2 av 5.
63 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Favoritbollar
Betyg 2.4 av 5.
107 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Dadelbollar med chokladsmak
Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Chokladbollar med apelsin och kokos
Betyg 3.9 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Havrebollar
Betyg 3.9 av 5.
155 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Choklad- och kaffebollar
Betyg 4.5 av 5.
106 personer har röstat
Över 60 min att tillaga