Äppel- och mandelbollar

8
2
Äppel- och mandelbollar

Dags för fika? Dessa bollar med smak av äpple och mandel är fantastiskt goda. Med en bas av torkade äppelskivor och sötmandel passar äppel- och mandelbollarna lika bra som mellanmål. Rulla dem i hackade nötter för extra crunch!

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2017

Äppel- och mandelbollar

Ingredienser

18 st
80 g torkade skivor av äpple
2 dl sötmandel
1 tsk malen kanel
1 msk kokosolja
1 msk honung (eller agavesirap för vegansk)
1/2 tsk vaniljpulver
1/2 krm salt
ca 1 dl hackade nötter

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

8

Kommentarer

Karin

2017-05-08

Väldigt goda och lätta att göra .Ett gott mellanmål eller när man bara blir sugen på något gott. Ska göra dem igen. �

Ninnie

2017-05-08

Ser gott ut ska prova nån dag!

Näringsvärde per portion

Energi 371 KJ / 89 kCal
Fett 6 g
Salt 0.09 g
Kolhydrater 5 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden