Sugen på en choklad- och kaffeboll efter maten? Dessa godingar innehåller även pumpakärnor, kokos, torkade dadlar och honung. En nypa salt lyfter smakerna.
Ingredienser
20 st
2
dl
pumpakärnor (2 dl motsvarar ca 120 g)
1/2
dl
riven kokos
10
kärnfria mjuka torkade dadlar
1/2
dl
kakao
2
msk
honung
1
msk
snabbkaffepulver
1 1/2
msk
vatten
2
krm
salt
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Näringsberäkningen är per boll.
Vad tyckte du om receptet?
85
13 st
Kommentarer
Sofie
2021-11-01
Så goda! Rullade dem också i sesamfrön. Det blev gott… hade nog blivit lika gott utan också. Jättebra recept!
Diana
2021-08-22
Jag tog bort kaffepulvret och hade i lakritspulver i stället.
Birgitta
2021-03-16
Kanongoda och bra som energikick! Tack för tipset att rulla dem i sesamfrön.
Kommentarer
Sofie
2021-11-01Så goda! Rullade dem också i sesamfrön. Det blev gott… hade nog blivit lika gott utan också. Jättebra recept!
Diana
2021-08-22Jag tog bort kaffepulvret och hade i lakritspulver i stället.
Birgitta
2021-03-16Kanongoda och bra som energikick! Tack för tipset att rulla dem i sesamfrön.