Choklad- och kaffebollar
Sugen på en choklad- och kaffeboll efter maten? Dessa godingar innehåller även pumpakärnor, kokos och honung. En nypa salt lyfter smakerna.
Ingredienser
20 st
2 dl pumpakärnor (2 dl motsvarar ca 120 g)
1/2 dl riven kokos
10 kärnfria mjuka torkade dadlar
1/2 dl kakao
2 msk honung
1 msk snabbkaffepulver
1 1/2 msk vatten
2 krm salt
Gör så här
Näringsberäkningen är per boll.
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi273 KJ / 65 kCal
Fett4 g
Salt0.1 g
Kolhydrater6 g
Protein2 g
Kommentarer
Går dessa att förvara i frysen?
Cecilia
2024-09-27Hej Cecilia! Ja, det går alldeles utmärkt! Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-09-27Maria i Piteå Älskar dom, perfekta för mig som är nötallergiker
Maria
2023-11-07Goda och enkla att göra! Rullade dem också i kokos eftersom de var ganska så kladdiga.
Lotten
2023-10-17