Sugen på en choklad- och kaffeboll efter maten? Dessa godingar innehåller även pumpakärnor, kokos, torkade dadlar och honung. En nypa salt lyfter smakerna.
Ingredienser
20 st
2 dl pumpakärnor (2 dl motsvarar ca 120 g)
1/2 dl riven kokos
10 kärnfria mjuka torkade dadlar
1/2 dl kakao
2 msk honung
1 msk snabbkaffepulver
1 1/2 msk vatten
2 krm salt
För alla
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Näringsberäkningen är per boll.
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 4.5 av 5.
100100 personer har röstat
14 st
Kommentarer
Hej,
Hur länge håller sig dessa i kylskåp? Tacksam för snabbt svar :-).
Hilary
2022-06-02
Så goda! Rullade dem också i sesamfrön. Det blev gott… hade nog blivit lika gott utan också. Jättebra recept!
Sofie
2021-11-01
Jag tog bort kaffepulvret och hade i lakritspulver i stället.
Kommentarer
Hej, Hur länge håller sig dessa i kylskåp? Tacksam för snabbt svar :-).
Hilary
2022-06-02Så goda! Rullade dem också i sesamfrön. Det blev gott… hade nog blivit lika gott utan också. Jättebra recept!
Sofie
2021-11-01Jag tog bort kaffepulvret och hade i lakritspulver i stället.
Diana
2021-08-22