Vårt sortiment

Goda smaker från när och fjärran

Vi erbjuder mat från världens alla hörn. Du är mer än välkommen att prata med oss om det är någon vara du saknar och vill att vi tar in.

Vårt sortiment

Färsk frukt och fina grönsaker

Välkommen till vår härliga frukt- & gröntavdelning! Vi får leveranser sju dagar i veckan och hos oss hittar du alltid basvaror som lök och tomat men också kassavarot och stora knippen med koriander och persilja.  

Vi ser det som en självklarhet att lyfta fram säsongens bästa frukter och grönsaker - det är de som är bäst både till smak och pris. Målet är att erbjuda varor från världens alla hörn och vi är lyhörda om ni saknar något.

Glöm inte att ta ditt exemplar av tidningen Månadens Skörd som finns här på avdelningen. Den innehåller massor av inspiration om frukt och grönt!  Varmt välkommen till grönskan!

Vårt sortiment

Kött

Vi har en stor köttdisk där du kan handla färskt nötkött och lamm till bra pris. Vårt mål är att erbjuda ett brett sortiment med såväl svenska produkter samt halalstyckat till både lilla familjemiddagen och stora festen. För att kunna göra det har vi under året byggt upp starka samarbeten med våra leverantörer och gårdar. Har ni funderingar om vilket kött som passar bäst till grillen, grytan eller ugnen – fråga oss gärna!

Vårt sortiment

Fisk

I vår fräscha fiskdisk hittar du alltid fisk och skaldjur efter säsong, bland annat: Lax, räkor, torsk, Seabream, röror, såser och tillbehör. Här har vi havets alla läckerheter samlade på en och samma plats. Tycker du att det är svårt att laga goda fiskrätter? Fråga oss gärna så hjälper vi dig med recept och tips.

Vårt sortiment

Chark och ost i vår deli

Gillar du goda ostar och charkvaror? Då får du inte missa vår delikatessavdelning. Här finns ett stort urval av delikatesser och charkuterier. Du hittar exempelvis: Tryffel-, Fänkål- & Lindösalami, Blackyskinka, rökt kalkonbröst samt italiensk prosciutto och mortadella. Vi skivar efter ditt önskemål och kan göra uppläggningar på charkplatå. Prata gärna med oss för inspiration och förslag.

Vårt sortiment

Titta efter symbolen

För att det ska vara enkelt att hitta och välja rätt har vi märkt upp vårt kött med olika symboler.