ICA Kvantum Hornstull

Jobba hos oss på ICA Kvantum Hornstull

Det finns flera olika tjänster hos oss på ICA Kvantum. Oavsett om du jobbar i kassan, plockar upp varor eller står bakom delikatessen är du vårt ansikte utåt. Det är dig kunderna träffar och kan prata med. Vi som jobbar här är färskvaruchefer, matcoacher och experter på ekonomi! Så, älskar du mat, har en känsla för service, är engagerad och intresserad av att utveckla både dig själv, dina kollegor och en butik? Då ska du bli en av oss!

Våra lediga tjänster

Vill du bli en del av vårt matglada team? Även om vi för tillfället inte har några lediga tjänster letar vi ständigt efter nya talanger så du är alltid välkommen att skicka in en spontanansökan till oss.

För att trivas hos oss bör du vara glad, positiv, ansvarstagande och gilla at bjuda på dig själv. Du är matintresserad, men viktigast av allt – du är alltid villig att ge våra kunder service i världsklass! 

Skicka din ansökan till butikschef Andreas Frick via mejl andreas.frick@kvantum.ica.se. Vid eventuella frågor går det bra att ringa 08-460 07 333.

I samband med ansökan behöver vi behandla dina personuppgifter. Läs mer om behandlingen av dina personuppgifter på ica.se/butiker/dataskydd/personuppgifter/